Cuvintele de foarte multe ori,nu-si au rostul.El te iubeste,crede-ma, ca daca n-o facea, nu-si mai pierdea timpul cu tine asa mult. Arata-i ca tii la el, prin diferite gesturi, nu conteaza.Baietii cand iubesc, pot iubii mai mult ca fetele. Daca-l vrei inapoi, demonstreaza-i, pentru ca lui ii este teama ca-l vei respinge si va suferii iar.Bafta!
Mi-e teama ca e doar o copilarie intre voi si oricat de sincer ati spune amandoi ca vreti sa va impacati, realitatea va fi dura si va va desparti.
Eu cel putin, cat am fost mic, am evitat sa-mi fac planuri si sa contriesc relatii pentru ca eram constient de hopurile care trebuia sa le treaca relatia (uneori imposibile).
Ce sa intelegi? Dupa parerea mea, daca ar fi, intr-adevar, acea nesiguranta in relatie, nu ar mai putea spune atat de usor ca te iubeste, e inuman! Sa nu fie cumva dorinta de a profita de pe urma relatiei cu tine, dar sa nu stie cum sa te abordeze!
Ce sa faci? Ia-l frumos de mana si vorbiti pe sleau ce urmariti, ce simtiti, ce planuri aveti, daca mai exista sau nu incredere! Lamuriti-va unul pe altul si luati serios in considerare varianta ca nu mereu "a place" se transforma in "a iubi". Uneori ramai DOAR prieten cu persoana respectiva! Atentie la gesturi si mimica, ele spun multe!
"Nu vreau sa ma impac cu tine pentru ca voi suferi din nou"-indica doua lucruri: primul ca sentimentele nu au disparut, si ca exista o cale de impacare, dar care nu poate veni decat atunci cand exista o influenta foarte dura; iar a doua este legata de faptul ca in el exista o dorinta de impacare, dar fie nu este destul de puternica incat sa-ti acorde o a doua sansa, fie nu vrea sa-ti acorde aceasta incercare pentru ca traieste cu teama ca nu vei sti sa o folosesti.
Mult noroc!
A iubit,a fost ranit,i este teama,da te iubeste inca,demonstreaza-i contrariul,eu am fost cu o fata,m-a parasit pentru altudupa o luna ma suna si plangea sa o iert ca eu am completato sunt jumatatea ei,o iert,apoi ma paraseste iar,dupa o saptamana ma suna iar, si o iert, apoi iar, si apoi i-am zis gata, si dupa 2 ani imi scrie pe messenger, ca eu sunt jumatatea ei dar stie ca nu o mai iert, deci trebuie sa fii hotarata, sa fii sigura ca asta vrei
El vrea sa va impacati, dar crede ca o sa-l respingi din nou si o sa sufere iar. Te sfatuiesc sa-i spui ca la inceput nu prea il placeai si de aceea il respingeai iar acum te-ai indragostit de el si nu poti sa-l uiti, si sa-i mai spui ca daca o sa se impace cu tine nu va regreta(desigur doar daca il iubesti foarte mult si esti sigura ca nu vei renunta la el). Recucerestel din nou! Sper ca sfatul meu sa-ti fie de ajutor!
Se vede ca va placeti reciproc dar el te iubeste mult dar cum inainte tu il ignorai si il evitai el acum crede ca iti bagi jog de el si nu vrea sa se impace cu tine fiindca crede ca o sa il ignori iar si nu mai vrea sa sufere din nou
beausingurlamasamea întreabă: