E din cauza fatului ca v-ati certat. E posibil sa se intample uneori problema asta si, daca se intampla, este foarte important ca femeia sa fie inteligenta si inteleapta, sa treaca cu eleganta peste moment. Tu trebuie sa spui: aaa, de cand imi doream sa te excit de la zero si sa-l ajuti. Daca el are impresia ca ar fi o problema serioasa, tu reasigura-l ca nu este (nici nu este), ca e un accident care trece, ca viata voastra sexuala este la fel de buna in ciuda acestor mici incidente.
Pentru o vreme, va trebui, să îți găsești un alt partener sexual!
Dacă el are 34 tu, nu ai mai mult de 40-45, deci îți poți face rost de un partener sexual!
Cunoscuți, site-uri de matrimoniale, etc.
Ce are el poate este ceva medical, dar nu am idee despre ce poate fi vorba sau este o pseudo-impotență că îi este silă să facă sex la modul general sau să facă sex cu individa respectivă, în particular.
Am avut un „ coleg de facultate", cu niște ani buni mai mare decât mine, despre care se spunea că este om de treabă, pe care nu l-am cunoscut personal și se numea Jean Maurer (și era fiul lui Ion Gheorghe Maurer, fost premier al R.S.R. )
Asta s-a însurat și după un timp am aflat că l-a lăsat nevasta că a devenit impotent!
După alți ani, am aflat că Jean s-a recăsătorit și că are 2 copii.
Pe atunci nu se făceau inseminări / însămânțări artificiale!
Deci Jean a avut niște probleme care au fost și au trecut, că după mai puțin de 5 ani s-a recăsătorit și ulterior a avut și copii!
Nu cunosc treaba cu Jean / Nici nu știu cum se numea cu adevărat Jean, Ion sau Ioan.
Eu l-am văzut o singură dată în clubul facultății la dans, și atunci nu am vorbit cu el, că eu mă uitam după gagici.
Eu eram an anul 1 și un băiat era în anul 2 și mi l-a prezentat pe ăsta și eu am spus că preferam să îmi prezinte o individă și am plecat de lângă ei.
Pe atunci Jean ori era în anul 5, ori terminase recent facultatea!
Atunci el mi-a fost prezentat cu prenumele Jean, fără nume de familie!
Revenind la individul tău :
El trebuie să meargă la un medic, nu tu să îl duci undeva, că nu mai este copil mic!
Recomandă-i să vadă „ dacă îi moare și la alte femei "!
Dacă îi moare, ăsta nu este motiv de ceartă, că nu cred, că se poate dezexcita voluntar!
Ori individul are prea multe probleme, ori nu mai știu, ce să mai zic!
Oricum faptul că "îi moare" nu este motiv de ceartă, dar trebuie să îți găsești un partener sexual!
Ți-am scris despre acest Jean ca un exemplu concret că viața sexuală a unui bărbat adult, are momente cu suișuri și coborâșuri.
Faptul că tu te cerți cu el, „ tocmai în acele momente ", nu îl ajută cu nimic, ci îl trimite direct spre impotență totală.
Eu am o vărsă și o experiență și nu dau doi bani pe psihologi și psihiatrii și pe eventualele lor pseudo-ajutoare!
Dacă nu este o afecțiune / boală care să genereze această falsă impotență. Tu ai spus că= îi moare =, deci cauza pentru care îi moare este fie de ordin psihic, sau medical, că are o boală care nu îi permite „să reziste tare" un timp mai lung.
Sunt vreo 20 -30 de siteuri de matrimoniale românești dintre care unele gratuite: Okay.ro, Sentimente.ro, Aman.2.ro, Yes love.ro, e cupidon.ro etc. și unele care vor și bani și nu are rost să te încurci cu alea.
Îți găsești tu urgent un altul cu care să faci sex, sau eventual dispus să facă sex cu tine și după asta îl trimiți să facă niște controale medicale spre a vedea dacă este o boală și dacă nu este o boală să încerce și cum este cu alte femei.
Îi și poți găsi o femeie, înscriindu-l pe un site de matrimoniale.
Deci faci un cont pe Yahoo.ro sau pe Yahoo.com cu numele lui, diferit de contul lui obișnuit și dai contul ăla creat de tine, către site-uri de matrimoniale și îi găsești o individă.
Dacă ai poze cu el este foarte simplu să îl pui pe niște site-uri de matrimoniale, că îi cunoști datele! și corespondezi tu cu individele, în numele lui!
Vezi și tu una cu mai puține „boli venerice" și îl pui să vadă cum este când face sex cu aia!
Nu știu în ce localitate sunteți, că dacă este o localitate mare este simplu de tot, dacă este o localitate mică, este mult mai dificil, că poate să fie una care să îl cunoască, personal pe ăsta.
Se poate folosi și un nume de utilizator aiurea "Simpaticul 34", iar dacă este o localitate mică, bagi către site un alt nume decât cel real.
Cred că ai înțeles ideea și te vei descurca și singură!
Probabil ca fumeaza, probabil e stresat, probabil are o alimenrtatie neechilibrata si, probabil, dupa cum ai zis si tu, are pe altcineva, iar daca se intampla asta, e clar ca nu se mai simte atras de tine! Oricum nu e frumos sa te acuze pe tine cand toate cauzele posibile la el sunt! Pune-l sa citeasca pe net despre exercitiile Kiegel si sa le practice; chiar daca par o prostie si se spune ca in timp afecteaza prostata (parerile sunt impartite), daca le va practica va avea rezultate foarte bune! Si ar mai putea fii si pe sistem nervos ceea ce i se intampla, sa se gandeasca mereu inainte sa va iubiti ca "daca mi se intampla asta iar?"; atunci cand va iubiti nu e bine sa va ganditi la stresaul cotidian, ca ala pune capac la ceea ce se numeste concentrare emotionala (e prezenta doar cand exista sentimente intr-o relatie);
Sărut mîna poate fi stresul, poate are diabet, poate nu are un loc de muncă stabil și are griji nu are bani, și tu nu trebuie să te cerți mereu cu el pe tema asta, poate nu are pe alta, mergi cu el la un psiholog, ATENȚIE! Nu psihiatru, un psiholog îl poate ajuta, îl ascultă cu atenție și stabilește un tratament. Mult succes.
Nu poti pocni din degete si sa fie strong.Cum ai tu probleme poate are si el.O fi obosit, stresat.
1. daca relatia voastra se bazeasa pe sex, atunci sunteti penali rau si nu stiti sa va aratati altfel sentimentele.
2. probabil ca ati facut-o de prea multe ori si ati ramas fara.
3. poate ca sa obisnuit sa faca sex cu tine si nu se mai excita.
Sa Consulte un medic ginecolog, ce spunem noi aci sunt pareri si nu trebuie luate in considerare! Cu siguranta ca are o problema... nu grava dar are si trebuie rezolvata, ( sigur tine de stres si nervi aceasta problema... incordare etc )
Incearca sa-l ajuti si tu din cand in cand... ajuta`l u cu mana ta.sau incearca sa-l exciti...eu asta fac in caz ca mi se intampla.o pun pe pr mea sa ma ajute, sau mai sti ca are el probleme, sa consulte in cazul asta un doctor ceva
Poate fi vina ta,si faptul ca il acuzi.ii e teama ca nu te va satisface,poate esti frigida,poate are o problema psihica. daca a mers pana acum si acum nu mai merge, ceva este, dar nu cred ca e alta femeie.sincer la cate cunosc despre sex, nu mi-as fae probleme de nici o natura.mai informati-va si voi, toate problemele au o rezolvare, ajutati-va reciproc.si daca o fi si o fi, stii si tu bancul ala cu; cat ai degete si limba, legea tarii nu se schimba.
I s-a intamplat si la un prieten de al meau si avea dor 21 de ani La el a fost din cauza ca o "solicita" prea mult ca sa zic asa.nu isi mai putea controla simturile f bine s-a dus la doctor si i-a dat o crema si i-a spus ca sa nu mai faca sex 2 saptamani. cel mai bine e sa il vada un doctor si sa faca o pauza.
Da are probleme la serv nu are bani sa constuiasca ce i s-a dat de sef, este f imprumutat la toti, pe langa asta are si probleme cu inima, eu tot il cicalesc, certuri mereu si poate si asta este cauza la aceasta problema a lui sexuala de i moare la intrare. va multumesc pentru rasp.