| Mimi235 a întrebat:

Am o problema cu iubitul meu, suntem impreuna de aproape 3 ani. El in toti acesti ani nu si-a dat drumul niciodata. Nu ma refer in mine, cand facem sex spune ca hai sa ne oprim ca imi vine. Si nu isi da drumul niciodata. Dar cu fetele din trecutul lui da. Ma simt jignită... mereu cand deschid subiectul asta si incerc sa vorbesc cu el despre asta, se enerveaza si spune ca l-am innebunit cu intrebarea asta. Imi spune ca asa s-a obsinuit cu mine, mai nou. In trecut cand il intrebam spunea ca nu vrea sa raman gravida. Clar, minte! Nu a luat niciodata initiativa de a face sex cu mine, daca eu nu zic pot sta si o luna ca el nu are niciun stres. Nici nu vreau sa ne despartim ca il iubesc. Am incercat. Tot feluri de jocuri, costume sexi si toate lucrurile, nimic! Mentionez ca eu am 19 ani iar el 24. Este primul barbat cu care m-am culcat. Va rog sa nu radeti de mine

Răspuns Câştigător
| Alexandru_Baluta_1986 a răspuns:

Daca o face cu tine, daca se simte bine ce mai conteaza daca isi da drumul sau nu fizic. E o chestie cicalitoare cand discuti un subiect si te lamureste sa il tot aduci iar si iar in discutie intr-adevar un lucri si mai rau il iriti.
Mai bine stai linistita si traiti momentele impreuna si totul se clarifica de la sine odata cu varsta ca sunteti tineri si aveti o viata inainte pentru orice...

9 răspunsuri:
| Numeexistent2 a răspuns:

Spune sincer. Tu vrei copii de la 19 nu?

| Mimi235 explică (pentru Numeexistent2):

Nu. doar ca ma simt ciudat, cu alte da dar cu mine nu...

| Mimi235 explică (pentru Alexandru_Baluta_1986):

Asa e, dar cu fostele da, insa cu mine nu... asta e problema measad

| GiorgianaGiorgi a răspuns:

Pentru ca nu vrea sa te lase insarcinata daca voi nu va protejati si cum ai spus tu daca in celelalte fete a ejaculat poate a folosit prezervativul cu ele sau s au protejat ele cu anticonceptionale astfel pana acum devenea tatic deja.Asta este parerea mea proprie in functie de informatiile pe care mi le ai dat.

| mgtow a răspuns:

E damblagit omu. vei gasi altul care isi va da drumu in tine. Doar nu vei rezista o viata intreaga cu asta care e jumate asexual. Nici la pat nu te vrea doar daca.i zici tu. In locu lui ma faceam papa la vatican

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciodata nu am inteles femeile, creând drama din nimic.
Nu ai ce sfaturi bune sa primesti pe aici, astia is mai prosti ca noaptea, tipu nu-i asexual.
Poate practica ‘semen retention’ adica isi mentine sperma inauntru farã sa conteze orgasmele lui, doar ale tale.Tu esti geloasa pe celelalte si le crezi mai bune pentru ca s-a terminat cu ele, dar nu iti dai seama ca tocmai de aia sunt si fostele si nu acum e impreuna cu tine.Foarte bine ca te lasã pe tine sa iei initiativa când vine vorba de sex, asa e si normal daca sunteti intr-o relatie, daca ar fi el in acea pozitie in care esti tu. I-ai da papucii pentru ca devine moale si nu se mai comporta ca un barbat in relatie, ci ca o pzdã.

Răspuns utilizator avertizat
| Nsid3 a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti sarcastic sau asta esti tu, calugar? Mai spala-te la cur ca esti ridicol la cum ti se pare firesc sa emancipezi rolul femeii intr-o partida de sex, asta daca vei avea parte ever...

| Adry05 a răspuns:

De ce te deranjează așa ceva?