| 4l3x4nd3r a întrebat:

Buna am o problema cu o fata : A inceput sa imi placa cam prin septembrie 2011 de ea, de atuunci am incecat sa o fac invidioasa orce sa o fac sa ma placa. Acum o saptamana ea imi spune in fata ca nu ma place ( ea este cam timida ). Acum o alta fata care a aflat de sentimentele mele. Astazi la ora de fizica la care am primit un test la care eu am stiut. Fata din dreapta care imi stie sentimentele a copiat totul cu conditia sa ii dea biletele cu probelem de fizica fetei care o plac si dupa ora ea( fata care o plac) a aflat ca eu sunt in spatele mai multor lucrui ( teme care l-eam dat unora si l-ea primite ea... am aparat-o si asa mai departe) Fata care stie sentimentele mele a venit si mi-a spus ca calalta regreta ca mi-a spus "nu te plac" acum o saptamaina si ca ma place ( ele sunt pretene )
Ce sa fac?
Ce sa cred?

Răspuns Câştigător
| superdorex a răspuns:

Cam incurcat ceea ce ne explici...dar oricum am inteles! Nu stiu merita sa incerci poate si-a dat seama ca s-a inselat in privinta ta, si vrea sa te cunoasca! Ce ai de pierdut? Actioneaza butonul balans si invit-o undeva! multa bafta!

1 răspuns:
| KaraSiAtat a răspuns:

Sincer combinate cu ea ca nu ai ce pierde dar nu pune repede suflet ca o sa suferiwinking Funda?