| AureliaBEST a întrebat:

Am o problema cu partenerul meu, nu si mai da intresul la pat cum facea odata sau face asta doar sa nu ne mai certam. Nu mai este tandru, saruta f putin ma saruta de sus in jos dar nu acea pasiune care era. Dar este o problema cu el inainte cand termina dura f putin acum f mult pana tremina ori isi ia pastile pentru erectii nu stiu. Este f stresat cu serv are mult de lucru. Cand ajunge sa ma penetreze ii moare, se chinuie sa si o frece il ajut si eu nimic, dupa ceva timp se intareste si cand ajunge iar ii moare. Sunt o persoana atractiva nu sa spui ca sunt una naspa am multi care innebunesc dupa mine dar eu pe el il iubesc. Daca a vazut ca tot asa este si a frecat o pana si a dat drumul va dati seama ce naspa m am simtit! Adica nu pot sa l satisfac aiurea daca el nu face nimic sa schimbam nimic la pat! Ce se intampla cu el oare? Nu l mai atrag? Avem aceiasi varsta 34 ani el sa mai ingrasat f mult 103kg dar este inalt nu se prea vede. Are pe alta ce se intampla, ma cert cu el rau!

4 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Si eu am aceeasi varsta ca si voi, si probleme destul de asemanatoare. Nu mi-a murit la intrare, cum se zice, dar nu am mai facut dragoste decat foarte rar, din februarie pana acum doar de 3 ori. Cred ca m-au ajuns problemele.
Nu stiu cat de obositor sau stresant este serviciul lui, dar cred ca pe mine doar asta nu m-ar opri. Mai degraba problema este legata de viata, faptul ca desi lucreaza n ore nu poate sa puna deoparte un ban, faptul ca este la 1/2 vietii si vede ca a realizat doar 1/10 din ceea ce visa in adolescenta, sau nici atat, faptul ca nu poate sa intretina sau ca abia poate sa intretina o familie, chestiile astea ne omoara pe noi si dorinta din noi.

| PrecioussGirl a răspuns:

Incearca sa mai lasi de la tine si sa vorbesti cu el. calm fara sa te enervezi.
discuta mai mult cu el.

| alylove15 a răspuns:

Poate chiar are probleme la serviciu si vine obosit.

| lethall a răspuns:

Pai primul lucru incearca sa nu va mai certatii si nu sa faci doar cand ai u chef incearca sa faci si cand are el. o mica posibilitate e sa aiba si pe alta dar asta u stii u il cunosti mai bine si ar trebui sa-ti dai seama daca lipseste mai mult de ak sau alte chestii asa ca numai u poti sa faci ceva