O "urata" te eclipseaza si acum, rautatea care te caracterizeaza, explodeaza in tine. Urat cacter, urat "om".
Mulţi ţi-au spus că ea nu te merită, însă nici tu pe ea. Cum ai putut să o încurajezi atunci cand era retrasă, din moment ce tu ai numit-o "uraţică"?
Nu ar trebui sa inchei nici o prietenie insa ar trebui sa ii spui ca ceea ce face te deranjeaza.
Daca va intelege este bine, daca nu intelege inseamna ca nu merita prietenia ta.
Intr-un cuvint ea arata mai demult ca un rahat iar cind i sau umflat sinii baietelor le curg ochii dupa ei.Deci acum baietii sunt mai mult impresionati nu de"frumusetea ei"dar de insusi schimbarea sa. Daca intr-adevar eurita dupa un timp nu o vor mai baga in seama. Daca acum se poarta urit cu tine inseamna ca mereu te invidia iar cin a vazut ca cineva ii acorda atentie se infoaie in pene ca un curcan.Deci parerea mea e ca ar trebui sa fii draguta cu cei din jur, sa devii prietena baietilor, tunci toti vor vedea de cine au nevoie:de prietena sau de baloane gonflabile. Tine relatii de colega cu ea, nu si prietena.AH da, intreab-o care e vina ta ca ea scade la invatatura.NU esti tu cea care o impune sa stea prin parcuri cind e de invatat.Zii sa mai creasca si la minte nu doar la sini.
Cel mai bine este sa discuţi cu ea şi în legătură cu fizicul trebuie să înţelegi că fiecare om se dezvoltă şi are propiile caracteristici.Probabil că este cam nepăsătoare.
Sti cum se spune''Prietenul care nu-l lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti'', schimba-ti comportamentul cu ea, nu o mai lasa sa te trateze asa cu tine.E cam nesimtita.
Si in plus nu sunt atat de rusinoasa precum par... am vorbit cu ea, dar acum ea se comporta de parca nimic nu s-ar fi intamplat!( si stie ca sunt suparata), iar eu nu am mai zis nimic deoarece candva eram prietene bune si nu sunt( sau nu eram, pe moment) sigura daca vreau sa o pierd...
Pur si simplu zic la ea sa te lese inpace si sa gasesti o alta prietena daca nu te potii concentra in timpul invatamantului mai bine calmeaza-te si fa-ti rost de prieteni care te place de tine.
Pai e chiar foarte urat din partea ei. Daca crezi ca o sa te asculte si o sa ia in seama ceea ce ii spui ca te deranjeaza la comportamentul ei fata de tine, vorbiti intre 4 ochii. Daca tu crezi ca nu o sa te inteleaga spune-i ca nu mai ai ce sa discuti cu ea. Daca chiar ii pasa atunci o sa vina ea sa vorbeasca cu tine. Daca nu ii pasa atunci las-o balta. Iti spun din propria experienta. Si ignoro, nu-i da atentie, nu vorbiiii cu altcineva despre ea (daca afla atunci intelege sigur ca iti pasa) ...mai pe scurt prefate ca nu o cunosti. E cel mai bine din punctul meu de vedere. Ea daca chiar tine la tine atunci o sa sufere si o sa isi ceara scuze. Daca isi cere scuze, nu te arunca in bratele ei gen "vaiii cat mi-ai lipsit". IN NICI UN CAZ! Pe parcurs vei observa cum se comporta. Atunci vei vedea daca intr-adevar este prietena ta. Sper ca ti-am fost de ajutor Succes
Asa sunt prietenii falsi...cand ajung bine uita de unde au plecat si pe cei care i-au ajutat... sfatul meau. pune capat acestei prietenii
Sa ii zici ca nu ai dec a stai cu ea pur si simpu ii zici ca nu mai vri sa fii prietena cu ea si ii zici motivul si.
Stii ca este o vorba " Facere de bine, f***re de mama! " Dupa ce ai ajutat-o, ea iti face figuri de genul asta. Greseala ta a fost ca ai pus suflet in asa zisa "prietenie" si acum, dupa ce o plac si pe ea baietii, iti intoarce spatele. E clar ca trebuie sa inchei orice fel de prietenie cu ea, eventual una strict profesionala. Sfatul meu e ca pe viitor sa nu mai fi atat de draguta cu toti si toate, doar dupa ce esti foarte sigura ca merita ( ceea ce e putin probabil c-o sa se intample ) Succes :* Ai grija ce prieteni iti faci >
Fi sincera! Spune-i ce simti fara ocolisuri iar daca ea nu isi va cere scuze sau nu va constientiza ca a gresit inseama ca doar tea folosit! Eu in locul tau as lasao asa si mias cauta o prietena adevarata!
Ideea e ca, candva chiar ne comportam ca niste prietene adevarate...Dar nu stiu ce s-a intamplat!
Eu te inteleg si mie mi s-a intamplat ceva asemanator. Dar am vorbit cu ea si a inteles ca a gresit. Apoi ne-am impacat si acum nu mai avem probleme dar nu mai suntem nici atat de apropiate ca inainte. Eu zic ca n-are rost sa-ti pierzi timpul daca nu merita.
In primul rand foarte urat din partea ei. in al doilea rand cred ca ar trebui sa discuti cu ea prima data ..bine daca ai cu cine..sa-i spui ca te supara comportamentul ei si ca ar trebui sa ajungeti la o decizie de comun acord ca sa nu fie discutii dupa. daca nu ai cu cine vorbi cred ca treptat trebuie sa "scapi" de ea... nu incerca sa fi mai buna ca ea pentru ca asta o sa-i demonstreze ca este un adversar pentru tine. Ignora toate "atacurile" si fi mai inteleapta decat ea.:d
KatiMe27 întreabă: