| marulverde01 a întrebat:

Am o problema cu prietenul meu care ma deranjeaza destul de tare. O suna des pe prietena mea sub pretextul ca o intreaba de mine si nu-mi convine asta. Cand vorbesc cu altcineva la telefon,o suna pe ea sa o intrebe de ce ii dau ocupat, cand dorm o suna din nou pe ea sa o intrebe de ce nu raspund, de fiecare data cand nu pot sa ii raspund la telefon o suna repede pe ea sa o intrebe de ce,de parca ar sti ea tot ce fac eu in fiecare minut. I-am zis sa nu o mai sune dar nu inceteaza. Am ajuns sa cred ca eu sunt doar un bun pretext ca sa vorbeasca cu ea,ca sunt singurul lucru in comun pe care il au si el profita de asta. Sunt,intr-un fel,geloasa,ca nu mi se pare normal sa o sune chiar de fiecare data cand nu pot sa ii raspund,sau cand suparata sa o intrebe ce am si ce sa faca. I-am spus asta de nenumarate ori si tot continua sa o faca,ca "ce, vorbesc cu ea numai de tine,ca n-am eu treaba cu ea,o intreb de tine". Ma simt barfita totodata,nu imi place sa vorbeasca de mine,sa ma judece,sa imi comenteze actiunile.
Intr-o relatie e nevoie de 2, nu de mine, de el si prietena mea.
Voi ce spuneti? happy

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poate aia e amanta lui si ii place sa o tina la curent, ori ii zici sa fie om de fire, ori il lasi sau il urmaresti pe unde da tarcoale cand nu e cu tine.

| dincolodevise a răspuns:

Buna scumpo..este normal sa te deranjeze, dar aici intervine increderea? oare tu chiar ai incredere in el? oare el chiar te iubeste sau oare tu chiar il iubesti? gandeste-te. daca il iubesti si simti ca si el tine la tine poti sa-i interzici sa o mai sune. spune-i sa stearga numarul ei. daca te iubeste va face asta si te va asculta. daca nu inseamna ca nu te merita.ai si tu dreptatea ta pentru ca nici mie nu mi se pare normal.incearca sa faci ce ti-am zis, iar daca nu o sa mearga eu zic sa renunti la el pentru ca nu prea te merita.baieti sunt destui si stiu ca la inceput o sa-ti fie greu dar cu timpul o sa treaca. sper ca te-am ajutat.ai grija de tine:*

| Alex_1359 a răspuns:

, daca i-ai raspunde la telefon, poate nu ar mai sunao pe prietena tatongue

| iuli29 a răspuns:

Ai dreptate. Nu e bine ce face.Incearca sa ii explici ca te deranjeaza foarte rau si daca nu inceteaza arata-i ca te deranjeaza, adica... cearta-te putin cu el, spune-i "intelege ca nu imi place", sau " esti cu mine nu esti cu ea...", "nu vreau sa ne certam din cauza ca o suni, asa ca te rog nu o mai suna",