Sărut mîna, in loc să fie alături de tine să te sustină si să i ti dea incredre si curaj, el ce face? Te indepărtează de el, ori îi este teamă că avind carnet esti superioară lui? El are? Ai masina ta su a părintilor? Sau are el masină? Oricum nu este frumos cum se poartă cu tine, citi ani ai, bănuiesc că 18 sau peste 18 nu? Dacă dai de carnet.
Nu, el încă nu are permis. Maşina părinţilor momentan. Am aproape 19 ani. Chestia asta o pune şi o face doar ca să mă demoralizeze şi să renunţ, să mă pună să aleg între el, pe care-l iubesc, şi permisul care este o necesitate în ziua de azi.
Sărut mîna multumesc pentru fundă, eu dacă as avea prietenă sau sotie, as incuraja o să faca scoala de soferi, nu as fi invidios pe un permis de conducere, e total absurd băiatul ăsta
Pur şi simplu mă descurajează în tot ce fac.el îmi cere pauze, şi tot el mă împacă..Nu`l mai înţeleg.
Isi cauta motive.
E complexat si paranoic. Uneori, unii oameni asociaza detinerea permisului si a unei masini cu o libertate pe care ei nu sunt dispusi sa ti-o acorde.
E ceva urat ce face si cred ca doar cauta pretexte sa te lase.
La asta m`am gândit şi eu. dar totuşi e foarte flexibil să spun asa, mereu mă tachinează cu permisul, şi cu înca o tipă, pe care eu, sincer, o văd o ameninţare, el îmi spune să nu`mi fac griji, dar îi lasă comentarii gen:" suprba:*", " ce frumoasa esti flinii" ( flinii fiind un alint al lor ). Am impresia că îşi bate joc de mine, chiar dacă simt că mă iubeşte. Sau ce încearcă să facă prin asta?
Ok. Am vazut si mai jos ca el te descurajeaza in tot ce faci.
Bun. Explicatia este una foarte simpla : te face sa ii fii cumva supusa. Te joaca psihologic astfel incat la final tu sa nu mai ai identitate fara el. Sa ai impresia ca fara el nu stii nici macar daca trebuie inainte sa expiri sau sa inspiri.
E josnic ce face. E foarte nesigur pe el. Este frustrat. Este un "bully" - presupun ca stii ce e ala.
Parerea mea sincera, daca vrei sa tii cont de ea, este ca, cu acest om nu te vei putea ridica NICIODATA. Va vrea sa te tina inculta, fara scoala, fara autonomie, fara o cariera deosebita. Sa depinzi de el practic.
Am mai vazut oameni ca el. Va face tot ce ii sta in putinta sa para ca te "sustine", iubeste etc. E o fatada.
Faptul ca tu esti geloasa pe acea fata si el totusi ii da mesaje de genul ala, nu mi se pare chiar atat de grav daca ramane doar la stadiul de compliment virtual.
Iti cere pauze, te impaca...asta e tot un joc psihologic. Te face sa fii disperata dupa el. Sa te simti cumva recunoscatoare ca "uite, puteam sa te las dar tot la tine m-am intors pentru ca te iubesc"- bullshit.
Nu te iubeste sanatos, nu te respecta si nu te sustine. In situatia de fata, nu este DELOC o persoana indicata pentru a crea ceva si pentru a fi bine.
Gandeste-te foarte bine ce vrei de la viata. Omul asta iti va pune bete-n roate orice vei vrea sa faci.
Peste cateva luni o sa uiti cu desavarsire ca a existat. Nu merita sa plangi o saptamana pentru a te elibera si a fi stapana pe actiunile tale, pe viitorul tau?
Cu cel mai mare drag. Esti inca tanara. Nu merita sa lasi orice papitoi sa te calce in picioare si sa iti explice ca "da de ce dai tu de permis?". Pai daca cu o banalitate ca asta face asa...cu altele ce o sa faca? Te inchide in casa sau ce?
Caracterul lui e foarte urat si in general, genul lui, nu se schimba decat in mai rau.
Tristul adevar este ca cel mai probabil da, ai fost o oarecare. Pentru specimene dástea frustrate ...toate sunt niste oarecare. Pentru ca ei nu pot sa vada femeia ca pe ceva de valoare. Pentru ei femeia este ceva ce trebuie sa stea mic intr-un colt, ca bibelou, sa ii faca de mancare si sa-i spele chilotii si ciorapii. N-ai nevoie de asa ceva tu. Sincer, ai pierdut un prost, deci de fapt nu ai pierdut nimic.
In loc sa te sustina te indeparteaza? Asta mi se pare un simplu pretext sa se indeparteze de tine.....Incearca sa discuti mai serios cu el ce se intampla cu adevarat si daca adevarul este ca il deranjeaza ca dai de permis intreaba-l de ce?
Am vorbit cu el, şi mereu îmi spune : " să râmăi cu permisu` nu cu mine! ".