Stai linistita momentan.Din cate imi spui tu, eu cred ca a intervenit monoitonia in relatia voastra.Mai exista cale de intoarcere.
Incercati ceva nou, plecati intr-o vacanta sau petreceti un week-end la munte, cu cortul, sariti cu parasuta, orice crezi ca va va ajuta sa nu va plictisiti.
Atata timp cat nu se ajunge la extreme, nu-i nicioblema ca va vedeti rar.Cum sa puteti povesti cu entuziasm ce ati facut daca stati impreuna 24 din 24?
Si...ii poti spune: "Iubire, inteleg ca prietenul tau are probleme in dragoste si e minunat ca il ajuti.Eu chiar considerca te descurci sa dai sfaturi in dragoste, asa ca te rog, ajuta-ma si pe mine ca impreuna sa resuscitam relatia noastra. Spune ce iti doresti de la relatie, si iti voi spune si eu ce imi doresc."
Il poti iubi in continuare, nu te opreste nimeni, dar nu-i cere si lui acelasi lucru.
Nu-i m-ai reprosa nimic! Nu e bine sa faci asta. Pe langa faptul ca e enervant ca cineva sa-ti reproseze ceva, e si dureros. Data viitoare cand vrei sa ii spui ce te apasa, ce te doare, spune-i-o intr-un mod delicat, pentru a nu se ajunge la cearta si pentru a evita neplacerile: sa se supere, sa se enerveze etc.
Purtati o conversatie placuta si ajungeti la un numitor comun. Aflati care este problema, cum s-a ajuns acolo si ce este de facut, daca e cazul.
Dupa 3 luni deja va spuneti ca va iubiti? da ce aveti 15 ani? . iubirea consta (parerea mea ) in cunoasterea unei persoane, daca tu dupa 3 luni imi poti jura ca il cunosti pe el, esti pe langa. daramite iubire. ca sa iti dovedesc, uite ce bine ca cunoasteti ca dupa 3 luni deja nu il mai doare de tine.
Cred ca vrea timp liber, nu-l sufoca, daca te iubeste te va cauta el, incearca sa-i arati ca-l sustii, dar nu-l stresa.