Din moment ce spui ca sunteti impreuna de 3 luni rezulta ca aveti o relatie, daca s-a racit asa brusc inseamna ca ceva s-a schimbat si cea mai buna cale ca sa aflii unde s-a produs aceasta "crapatura" este sa discuti deschis cu el si sa analizati lucrurile pe care le-ati facut impreuna in ultima perioada. Daca acum vbeste cu tine doar cand vrea ceva. e cam pe interese baiatu si nu stiu daca asta mai se poate numi iubire. Intr-o rel ar trebui sa existe afectiune, intelegere, comunicare si din pacate mi se pare ca aceste lcururi esentiale cam lipsesc. Vorbeste cu el ca sa vezi daca se mai poate face ceva.Bafta
De 3 luni vorbiti si n-ati facut nimic, nici macar un sarut? Pai s-a plictisit ca oricare alt om.
Nu stiu exact ce s-a intimplat, dar ai putea avea o discutie serioasa cu el in care sa-i spui ce simti.Nu as vrea sa te intristez, dar ar putea ca sa te foloseasca...Nu te lasa folosita!
Pai nustu, cred ca ar trebui sa-i spui ce te deranjeaza si sa incercati sa schimbati ceva, daca nu reusiti mai bine v-ati despartii
Pai suna-l sau intalniti-va fata in fata si spune-i ca te simti neglijata.
succes! :*
Deci... in concluzie e o " prietenie" pe interes. Noi nu stim ce s-a intamplat.
In schimb, tu ai putea sa il intrebi " ce s-a intamplat cu noi? " si chestii de genu
Daca o sa ii spui poate o sa fie mai atent sau poate ca in ultima vreme a fost cam ocupat.Sau daca baniesti ca te inseala urmareste-l. Daca umbla cu alta nu ii mai da nicio sansa.
Daca o sa ii spui poate o sa fie mai atent sau poate ca in ultima vreme a fost cam ocupat. Sau daca banuesti ca te inseala urmareste-l. Daca umbla cu alta nu ii mai da nicio sansa.