| smile4u a întrebat:

Am o problema! Cum pot cucerii un baiat? Adica imi place de un baiat din casa la mine, ne cunoastem de mult timp si as vrea sa fiu cu el, da nu stiu cum sa-l cuceresc, chestia e ca noi suntem prieteni chiar foarte buni si cei mai apropiati prieteni ai lui zic ca el simnte la fel, dar nu stiu cum sa fac, cum sa-i atat ca si eu simt la fel, pentru ca niciunul nu are cutaj sa faca primul pas. Ma puteti ajuta va rog? Dau fanda. Multumesc anticipat :*

2 răspunsuri:
| Bybyutzzzz a răspuns:

Mergeti intr-un loc linistit, mai retras, si aproprie-te de el si spune-i ce simti cu adevarata pentru el

| CiprianTPU a răspuns:

Sa stii ca nu este anormal ca o femeie sa faca primul pas. Banuiesc ca asta te retine. Cel mai bine este sa procedezi cum a spus Bybyyyyyyy. Ia-ti inima in dinti si fa tu primul pas, probabil el este mai timid sau nu are curajul. Nu trebuie sa-i spui ca il iubesti sau cuvinte de genul asta, e mult prea mult. Procedeaza in felul urmator, cand va intalniti ii vezi spune ca vrei sa vorbesti ceva cu el si ar fi de preferat sa fiti doar voi doi. Spune-i ca de o perioada de timp ai inceput sa il placi foarte mult si ca ai vrea ca intre voi doi sa fie mai mult decat o simpla prietenie. Nu cumva sa dai dovada de slabiciune si sa pari ca esti in limba dupa el, te comporti absolut normal. Bafta multa! Sper sa reusesti!