Atunci tot ce-ți rămâne de făcut e să te bucuri de relația ta actuală și să te gândești bine ce fel de așteptări ai de la această relație. Visele sunt în mare parte mistere pentru creierul uman și cred că tot ce putem face e să lăsăm visele să rămână în stadiul de vise. Sper că te-am putut ajuta cu ceva :*
Visele nu au neapărat semnificații clare. Fostul tău iubit poate semnifica o parte din tine. Încearcă aest exercițiu: descrie-l într-un singur cuvânt care să-l definească, sau maxim 3 și vezi dacă te poate reprezenta pe tine sau o situație î care te afli.
Poate însemna că nu ești fericită în relația actuală sau că nu crezi că e de durată ori stabilă.
Dacă l-ai uitat sau mai ai sentimente pentru fostul asta numai tu poți știi.
Nu te mai uita in trecut conteaza ce 'i in prezent!
Fostul e pers care a gresit fata de mine..si nu ar merita in veci o alta sansa..pentru ca a2a a pierdut-o.dar totusi mereu ma flateaza ca sa spun asa daca as ssta de vb cu el..nu stiu...se priecepe la cuvinte si ce sa spuna mereu ca sa-mi atraga atentia, pe cand fostul ma face mereu sa rad si ma respecta ..si de la fostul a recut un an oribil in care am incercat sa uit si nu a mers asa ca am stat singura abia acum am un iubit si nu as vrea totusi sa renunt...dar nu vreau sa mai am vise cu fostul mi se pare asa aiurea.
Dar nu ma uit in trecut asta fac de mult timp..si totusi nu dispare apare la mine in vise...si chiar nu ar avea ce sa caute acolo
Visele din păcate sunt incontrolabile. Atunci când nu înțelegi mesajul unui vis, el se va tot repeta, în diferte vise. Chiar dacă a greșit mult, dacă e precum spui tu și nu l-ai putut uita într-un an de zile, eu zic să încerci să-i dai subtil o șansă, dar schimbă-ți comportamentul față de el. Faptul că-i știi jocurile de cuvinte te ajută mult să nu-i cazi în plasă. Încearcă, oricum dacă nu ții la actualul, oricât de treabă ar fi băiatul, te minți pe tine însăți. Nu orice băiat e genul nostru, indiferent ce comportament minunat ar avea și dacă nu ești fericită cu el și ții mai mult ca la un frate, părerea mea e să spui stop că nu prea are sens.
Si ce fel de axplicatie as putea sa-i dau la actualul? ca totusi nu vreau sa-l supar..si la fostul i-am dat a 2a sansa.el a pierdut-o mintind...l-am lasat s-a mai intors la mine eu nestiind ce sa fac i-am cerut un timp sa ma gandesc dar a fost in zadar si-a gasit alta apoi m-am simtit ca o roata de rezerva si nimanuia nu-i place sa se simta asa nu? iar acum cred ca are si prietena insa nu sunt sigura decat 50%
Păi actualului îi poți spune că ceva nu merge între voi...că ții la el, dar mai mult ca la un frate. Bineînțeles, nu trebuie să te arunci cu capul înainte. Întâi apropie-te puțin de fostul și vezi ce concluzii poți trage din comportamentul lui, aflii și dacă are sau nu prietenă.
Altă variantă ar fi să încerci să-l lași baltă pe fostul îmbunătățind relația ta actuală. Dacă ai posibilitatea, organizează o ieșire împreună la camping, faceți ceva nou, apucați-vă de un sport împreună, faceți ceva care să vă apropie și să ducă departe relația monotonă, ceva diferit. Poate exact de-asta te gândești la fostul, ceva din relația cu el lipsește în cea actuală.
Facem destule impr si ne intelegem si nu ma gandesc la fostul doar ca am avut acele vise. oricum trecutul e trecut nu am ce repara si el are orgoliu si eu.
el e mai fitzoss fostul ca sa zic asa...nui convin multe.n-are rost si asa suntem la distanta...n-avem nu stiu ce viitor. oricum mersi de sfat :*
Atunci tot ce-ți rămâne de făcut e să te bucuri de relația ta actuală și să te gândești bine ce fel de așteptări ai de la această relație. Visele sunt în mare parte mistere pentru creierul uman și cred că tot ce putem face e să lăsăm visele să rămână în stadiul de vise. Sper că te-am putut ajuta cu ceva :*
Stiu ce simti pentru ca si eu trec prin asta, doar ca in acest moment nu am iubit! Pai uite, e foarte greu sa uiti o persoana pe care ai iubit-o ..Nu prea ai ce face pentru ca nu poti uita o persoana la care ai tinut enorm de mult si care a tinut la tine la fel de mult! Stiu ca e greu pentru ca orice lucru te face sa te gandesti la fostul! İncearca sa te gandesti la cine tii cu adevarat. Pana la urma e alegerea ta, dar gandeste-te bine! Multa Bafta si sper ca am putut sa te ajut!
Pe fostul ar trebui sa-l urasc fiindca mi-a facut lucruri urate minciuni, dezamagiri..nu stiu are mai multe fete desii tot nu-l pot ura
si am fost cu el doar 3 luni nu a fost o iubire de nu stiu cat timp dar stiu ca putin cat a fost am tinut ft mult la el..si intr-un an am facut tot posibilul ca sa uit.dar nu mergea asa ca m-am oprit..ca oricum mereu interveneau prietenii lui car eimi aduceau aminte de el sau orice altceva si abia apoi dupa un an am reusit sa fiu cu un baiat care ma iubeste spune el..si se stie comporta cu o fata ma face mereu sa rad.dar din ultima perioada parca nu mai radem ca inainte..si totusi.e ca melodia aia el ma trage inainte el ma vrea inapoi..sau cel putin asa cred ca fostul mi-a dat o data msj cand m-a vazut intr-un clu si vroia sa vbim dar cand a aflat ca sunt la povesti cu un bun prieten al lui nu a mai vrut a spus lasa..au fost in trecut ceva conflicte.
viata mea la capitolul asta pot spune ca bate filmul..toate sunt asa intortocheate
Tu ai tinut foarte mult la fostul tau iubit si de aia nu il poti uita! Capu sus! Stai linistita ca totul va fi bine! Esti o fata desteapta daca vrei sa il uiti! Eu sper ca te-am ajutat!:*
Mersi:*
da sper c aintr-o buna zii sa-l uit de tot. oricum la anul pleaca in alta tara..nui chiar sigur.dar asa stiu ca nu mai am nimic deaface cu el
Cred ca ti-a luat ceva timp sa fii pregatita sa iesi cu altcineva asa ca ai vrea sa risti sa pierzi ceva ce iubesti acum pentru ceva ce te-a dezamgit in trecut si ai toate sansele sa faca asta iar. Parerea mea e ca ar trebui sa lasi trecutul sa fie trecut si sa te desprinzi total de el si sa te bucuri de prezent.
Asta incerc. daca visurile nu mi-ar da tarcoale
Incearca sa te gandesti la ceva inainte de culcare si incearca sa le ignori sunt doar vise nu reprezinta nimic
Nu stiu daca reprezinta sau nu dar stiu ca acum un an si ceva aveam vise as aunul dupa altul care in realitate se adevereau erau un fel de semne..si erau adevarate cand ii povesteamsurorii mele si vedea k asa e si in realitate imi zicea.mi-e frica de tine sper ca nici acum nu e asa
Anonima17191 întreabă: