@stapanulumii, ia o pauza
Totusi sunt 13 ani diferenta, cam mult.Dar stii vorba, nu? Dragostea n-are varsta, sau poate el nu vrea de la tine tocmai dragoste si vrea sa te ****, nu te-ai gandit? Eu cred ca esti destul de matura pentru varsta ta, si poate el chiar te place.Stiu ca suna cam aiurea, dar totusi. gandeste-te ca are o varsta si poate s-o fii saturat de fete de varsta lui care stiu sa profite.
Am trecut si eu prin asa ceva, imi zambea, se baga in seama cu mine, statea cu mine, imi lua apararea, etc.N-a fost nimic, pentru ca el a plecat in alta tara si anul' asta s-a intors si acum suntem impreuna. Deci imposibil nu este. Eu cred ca te place pentu ca vede in tine combinatia perfecta intre femeie si copil, si el asta vrea. De ce nu-l intrebi? Stiu ca e patetic, dar ia-l de-o parte si uita-te fix in ochii lui, spune-i ca vrei sa vorbesti cu el si pune-i lui toate intrebarile astea, eu asa am facut, si iata raspunsul . Oricum iti dau un sfat si te rog sa-l urmezi. Nici acum nici dupa, nu-i arata cat de mult il placi, adica nici sa fii aroganta dar nici sa pari disperata, intelegi? Asta te va ajuta sa fie tot timpul interesat de tine si sa nu se plictiseasca repede, tine cont ca e mult mai mare ca tine, si pentru el tu practic inca esti o pustoaica. O sa auzi vorbe, esti constienta si de asta nu? ca sta cu tine numai sa te ****, etc. (asta in caz ca o sa fiti impreuna ). Good Lock. Funda?
Varianta 1 si cea care cred ca ai vrea sa fie :
El te vede ca pe o fiica si vrea sa aiba grija te tine... sau ii aduci aminte de cineva drag. fara vreun scop ascuns. si sta cu tine. practic sa isi aduca aminte de vremurile cand era si el mic. si paractic sa te invete si pe tine sa nu faci unele greseli
Variana 2
Este un pedofil
BIne bine. eu cred ca este varianta 1. dar tu iti dai seama
Ps: dupa parerea mea vrea sa te protejeze si sa stii ca ai ''un inger pazitor''
Buna,hai sa-ti raspund la intrebari... 1Nu trebuie neaparta sa-l uiti ca dragostea oricum trece si vine.
2Eu cred ca te place de mult, si abia acum cand ti-ai dat si tu seama te-ai indragostit de el.
3Vezi cum am mai sp te place chiar daca e mai mare ca tine, el nu indrazneste sa iti sp nimic pentru ca nu stie daca il placi.
Sfatul meu : arata-i si tu ca il placi prin mici gesturi.Fa cum faceai si cu ceilalti baieti de care erai indragostita.
Sper ca te-am ajutat.pup
No cred ca are ceva serios ) poate esti frumoasa si de acesta se uita si zimbeste ) la mine tot a fost asa ceva de multe ori dar nu cred ca te iubeste ori asa te gindehti tu la asta pentru ca iti place le el! si mai bine sa nu stai prea aproape de el poate el se gindeste la alt ceva... )
Dany_Daniel_1998 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: