Pai daca este virgin o sa ejaculeze mult mai repede decat la a 3-a sau a 4-a oara... oricum, il iei incet nu ca nebuna sari pe teava ca o sluta, ca o sa te lase balta a doua zi fara sa-ti mai spuna vreo vorba in viata lui. Mandreste-te... te va tine minte toata viata daca vei fi prima.
Vezi că mai este una cu prietenul de 19 ani pe aici. Mă, nu asta-i problema, voi sunteți problema. Și ție ți-a zis că te așteaptă doar pe tine?
Nu ca ma asteapta.ca eu nu mai sunt.doar ca ar vrea sa fiu eu prima
N-ai cum sa-ti dai seama! Si nenea de 80 de ani iti poate spune ca e virgin. Poate nu stie cum sa te bage mai repede in pat. Urat ca apelezi la TPU si n-ai incredere in iubitul tau. Daca ar stii nici n-ar trebui sa mai fie cu tine.Du-te si stoarce tot din el!
A terminat liceul teologic.a avut doar vreo 3relatii si ce mai lunga a fost de vreo 3luni.asa ca nu stiu ce sa cred.
Intai poti sa-l dezvirginezi in gura ca sa se obisnuiasca cu paduricea ta si apoi treceti la placerile vietii! Un sfat:nu face treaba mica 3 zile sa vezi ce placere o sa simti si el la fel sa nu bea apa 3 zile sa-i fie sete!
Ce vrei sa zici cu sfatu asta?
Ca sa condimentati partida du-te la sex shop sa iei un dildau de ala de se prinde in jurul tau si faceti anal! Nu fac misto, vorbesc chiar foarte serios! Sa se sature de virginitate!
Eh asa-s curvele.Ghinionist baiatu a dat peste o pestera sparta.
https://www.youtube.com/watch?v=4usPaItPDeM
Nu inteleg de ce vorbesti asa daca nici nu ma cunosti.mai bine abtine-te de la comentarii.am intrebat ceva. daca ai un rasp bun ok daca nu asta e
Funda? Te rog am mare nevoie imi cer scuze ca am vorbit urat!
Sfat: Să nu te pui deasupra lui! Cel puţin primele 2 dăţi. Adoptă poziţii în care băiatul are tot controlul.
Stia de la inceput ca nu mai sunt.nu il obloga nimeni sa fie cu mine sau sa o faca cu mine neaparat
Eu nu mai sunt virgin, vrei sa fii tu a 4-a?