Da, ai ajunge doar o alta femeie usoara sau proasta, in patul lui.
Evidnet ca asta face, se culca cu toate apoi le arunca, cand se plictiseste.
Tu nu ai nici un pic de mandrie in tine?
Chiar vrei cu ardoare un curvar, ca sa fii toaleta lui?
Pentru ce te-ai darui unuia care s-a intins cu juma de oras si-i probabil plin de boli BTS?
Mai folositi-va creierul fetelor, ca atrasul ala tine in primul rand de creier si apoi de pasarica, ca nu suntem animale sa sarim pe prima catea care ridica coada, de aceea ne numim rasa umana, ca avem creier si putem sa judecam, inainte sa facm o prostie, pe care o putem regreta toata viata.
Daca iti doresti asa de mult, de ce sa nu o faci? O viata avem, daca nu facem ce ne dorim, de ce mai traim?
Well, nu cred că o singura relație care este bazata mai mult pe sex te-ar face o femeie ușoară.
Dar nu contează ce cred eu, sau alții. Daca tu consideri că ți-ai calca pe principii mergând mai departe, atunci nu o face. La sfârșitul zilei tu trebuie sa fii împăcată cu tine însuți, nu cu alții. Gura lumii oricum nu tace niciodată.
Oricum faptul că ai aceasta dilema morală denotă un anume grad de integritate.
Buna,mai este si varianta in care sa incerci si cateva date uri si ai posibilitatea ca sa il faci sa inceapa sa isi doreasca mai cu tine.
De cele mai multe ori asa se naste o relatie, dintr o joaca si o dorinta sexuala.
Succes!
Hai sa iti traduc eu ce inseamna ceea ce ti-a sugerat el: "esti ok pentru un footai, dar nu te plac indeajuns de mult incat sa am o relatie cu tine". Cand iti spune ca el vrea doar aventuri de la "femeile din viata lui" e vrajeala ieftina. Daca te-ar placea indeajuns de mult, si-ar dori o relatie, nu doar o aventura.
Ei bine, in conditiile in care el practic te jigneste spunandu-ti ca nu te place prea mult, tu esti dispusa sa-i dai pasarica? Sigur ca iti calci demnitatea...si te asigur ca daca ai face-o, nu te-ar respecta si te-ar privi ca pe o femeie usoara.
Pe mine nu inceteaza sa ma uimeasca faptul ca desi exista o multime de baieti buni pe lumea asta, totusi voua vi se pune pata pe de-astia care va trateaza mizerabil.
Sa o ignoram pe Violleta si aberatiile ei. Nu te intereseaza parerea lumii, ca nu lumea din jur traieste in capul tau. Si nici nu trebuie sa afle, desigur. Ce trebuie sa te intrebi e daca vrei sa iti para rau de ce nu ai facut si sa te intrebi pentru tot restul vietii cum ar fi fost, sau de ce ai facut? Nu iti calci nici o demnitate, go for it! P.S. Ar fi o idee totusi sa discutati la modul serios inainte si sa mergeti sa va faceti analizele cum se cade.
Buna.Poate mai intelept ar fi sa iti asculti creierul si intuitia, nu hormonii, ca sa nu sfarsesti cu sufletul bucati.Sunt multi oameni cu relatii de tipul friends with benefits, dar totul se duce de rapa in momentul in care unul din cei doi dezvolta sentimente si vrea sa-l schimbe pe celalalt.
Hei! În primul rând la 20 de ani hormonii "urlă" în corpul tău dacă mă pot exprima așaz deci pe undeva e destul de firesc să ai tot felul de trăiri mai ales că încă nu te-si dezvoltat complet
S-a demonstrat deja că noi devenim adulți odată cu vârsta de douăzeci și cinci de ani atunci când creierul nostru ajunge la maturitate, asta înseamnă și fizic vorbind, se dezvoltă complet de aceea spun că pe undeva e firesc ce simți
Pe de altă parte e vorba de demnitatea ta față de tine, despre cât de mult te respecți, despre cât sens are să faci un lucru sau nu, despre ce consecințe poate avea
Așadar eu personal nu cred că merită o aventură oricât de sexy sau frumos ar fi cineva, oricât de mult ar urla hormonii în tine, întotdeauna și în orice faci, e vorba despre a te conecta cu un om ci nu despre a fi superficiali
Un sexolog spunea zilele astea că noi ne concentrăm prea mult pe partea fizică și mai puțin pe stimularea psihologică când vine vorba de sex
Nu e vorba de hormoni, penetrare, fizic și așa mai departe, cu astea doar experimentăm, esența însă este tocmai conexiune pe care ne-o dorim, atenția, faptul că cineva ne admiră, ne dorește în mod profund
Pe mine personal nu mă încălzește cu absolut nimic că pot avea parte de sexul vieții dacă e vorba doar de asta și atât
Dacă să zicem întâlnești pe cineva care e pentru puțin timp în orașul tău și nici unul dintre voi nu are intenția de aventură ci pur și simplu așa se desfășoară lucrurile iar din alte motive nu vă mai puteți vedea, acolo vorbim de cu totul altceva
Așa ca o încheiere precisă și exactă, nu merită să faci sex cu cineva care vrea doar să te folosească și atât ca și cum ai fi un obiect nu un om
Take care
Depinde cum îl iei,este și faza de seducție nu trebuie sa te oferi din prima, daca tot e vb de aventura nu o fa din prima, cu toți avem nevoie de iubire de asta contează și ce scoți din gura, nu ne plac proastele, alea care vb mult și irelevant