| Tmcn a întrebat:

Am o problemă,dau fundă. Sfaturi, idei, critici, toate sunt bine venite. Un tip mă place, mi-a spus chestia asta şi cum nu vreau să ma arunc într-o relaţie, i-am zis să aşteptăm, să ne cunoaştem. Ieri a fost ziua unui prieten, el nu a putut ajunge fiind plecat din oraş, în schimb au venit nişte amici comuni şi. un tip cu care am mai ieşit. Am băut, dar nu cât să nu mai ştiu de mine, eram doar puţin ameţită. A venit tipul ăla cu care am mai ieşit şi cu care stăteam la petreceri sau pe unde mai mergeam şi ne-am sărutat. Au văzut şi amicii celui care nu a putut ajunge şi cred că îi vor spune dacă nu i-au zis deja. Eu nu am putut să îi spun. Ce să fac? Pe tipul respectiv nu pot da vina fiindcă nu ştia de treaba asta. şi nici pe băutură nu prea pot da vina.

Răspuns Câştigător
| LeontinAndrei a răspuns:

Simplu. Daca va afla incearca sa-i explici de ce ai actionat asa (de ce te-ai sarutat cu acel baiat), motiv pe care nu l-am inteles si doar tu ar trebui sa-l stii. Ceea ce ai facut este o chestie prosteasca si este clar ca inca iti place de acel baiat de care ziceai ca a fost la petrecere, deci explica-i celui care te place si lasa-l sa-si vada de viata lui, asta daca chiar nu iti doresti sa ai o relatie cu el.

Putin cam complicat dar cred ca ai inteles tu ideea...

14 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Buna. Daca tu i-ai zis baiatului respectiv ca momentan nu vrei o relatie, dar accepti sa va cunoasteti, atunci nu trebuia sa te saruti cu altul. O sa-l deranjeze daca o sa afle, crede-ma.
Parerea mea este sa nu-i mai dai sperante, se vede clar ca nu te atrage deloc. Vorbeste clar cu el si spune-i ca acel sarut nu a fost intentionat, oricum pana la urma esti libera, insa partea proasta e ca tu ai acceptat sa te cunosti cu el.
Lamuriti asta! E important.
Ai grija ce faci pe parcurs, nu te baga intr-o relatie daca nu simti asta de la bun inceput, altfel o sa fie o totala monotonie.
Take care draga mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si dupa aia? ce a-ti mai facut? hai ca ramane intre noi, si asa prostul ala nu are cum sa-si dea seama, ca doar nu erai fecioara?

| Tmcn explică (pentru anonim_4396):

Nimic altceva, tot ce am făcut am povestit.

| Skeez a răspuns:

Daca nu vrei sa fii cu el, de ce conteaza asa mult ce crede?
Daca nu vrei sa fii cu el, de ce te ingrijorezi ca te saruti cu altcineva?
Daca nu vrei sa fii cu el, de ce incerci sa ii oferi explicatii?

Sunt 3 motive usor de gasit care dovedesc cat il placi? intrebarea ramane... de ce stai pe bara?

Referitor la problema ta incearca sa ii explici ca a fost o greseala, te-ai lasat dusa de val, dar nu a fost nimic din inimawinking -- asta desigur in cazul in care afla.

Succeswinking

| Tmcn explică (pentru Skeez):

Nu am zis că nu vreau, ci să mai aşteptăm să vedem cum merg lucrurile. şi nu voiam să se simtă prost când va afla.

| Skeez a răspuns (pentru Tmcn):

Pai se va simtiwinking
lui i-ai spus ca mai bine asteptati, iar cand a plecat te-ai sarutat cu altcineva... se va gandi evident ca a fost respins

| Tmcn explică (pentru Skeez):

Am rezolvat până la urmă, a trecut peste, mulţumesc de sfaturi.

| Skeez a răspuns (pentru Tmcn):

Totul e bine caznd se termina cu bine

| catalin02 a răspuns:

Eu iti recomand sa ii spui ca ai baut sa nu mai sti de tine astfel el va crede ca acel tip a insistat si u nu ai stiut ce ai facut, el va fi devastat si nu cred ca va vrea sa mai auda de tine adica tu il refuzi si apoi te saruti cu altul

| Tmcn explică (pentru catalin02):

Nu l-am refuzat. şi repet, nu prea vreau să dau vina pe altcineva.

| WhisperSsS a răspuns:

Nu inteleg de ce te agiti atat de tare. Tu i`ai spus baiatului care te placea ca vrei sa il cunosti mai bine, nu? Deci practic puteai sa te saruti cu cine iti poftea inima. Teoretic ai cam gresit pentru ca nu poti sa ii spui unui baiat sa astepte si dupa te duci si te saruti cu un alt tip.
Intr-adevar situatia pare destul de complicata dar daca vei lua lucrurile asa (complicate) nu rezolvi nimic. Nu te impacienta. Vorbeste cu acel baiat, ii spui ca nu este sigura pe tine si ca nu vrei sa faci vreo greseala. Daca se va supara eu zic sa lasi apele sa se linisteasca si dupa incerci din nou.
Ce se va intampla mai departe doar tu poti decide. Te rog fi mai atenta! Nu este prea frumos sa te joci cu sentimentele cuiva.

Ai grija de tine! Sunt sigura ca te vei descurca binewinking...

| Tmcn explică (pentru WhisperSsS):

Nu voiam şi nici nu plănuiam să se întâmple asta, mă gândeam că din partea mea şi a tipului de la petrecere totul s-a terminat, dar nu a fost aşa, şi pe loc nu am ştiut ce să fac şi nici nu am stat să judec. Nu vreau să mă joc cu sentimentele lui, tocmai asta e sad

| ADY_5784 a răspuns:

Daca chiar aveai de gand sa incepi o relati e cu baiatu ala, si stiai ca sunt prietenii lui la petrecere, nu te sarutai cu alalalt, oricat de bauta erai tu, puteai sa il refuzi. Tu esti de vina, nu poti da vina pe nimeni altu... Parerea mea e sa ii zici, pentru ca inca nu sunteti impreuna deci nu aveti nicio responsabilitate unul fata de celalalt.

| Tmcn explică (pentru ADY_5784):

Voiam să îi spun, dar am stat puţin şi mi-am imaginat, cum ar suna să-i zic din senin aşa ceva.