Buna! Cred ca cel mai bine e sa vorbesti cu iubitul tau si sa-i spui ceea ce ai aflat despre fosta lui prietena si roga-l sa aiba o discutie cu ea si sa ii expice totul. Sau ai putea vorbi chiar tu cu fosta lui prietena si i-ai putea expica situatia insa ma indoiesc ca te va crede!
Sper ca te-am ajutat! Succes in noua ta relatie! Bye ByE
Buna, nu baga de seama astfel de amenintari, tu nu ai nicio vina ca el te-a ales pe tine, fi indiferenta si ignora ceea ce spune...in cazul in care se ia de tine vb frumos cu ea si explica-i cum sta treaba, ma gandesc ca cu vorba buna poti sa rezolvi treaba, din moment ce nu mai e cu ea nu vad de ce sa se bage sa te bata, daca recurge la astfel de metode inseamna ca nu e normala la cap. Oricum in cazul nu rezolvi nimic cu ea, discuta cu prietenul tau si spune-i sa vb cu ea sa te lase pe tine in pace, sa o puna el la punct, sa isi vada de treaba ei.
Vorbeste cu prietenul tau, el trebuie sa o puna la punct.
Si nu te speria ca nu cred ca fosta lui e nikita din romana
Pune-o la punct cu logica! Adica vorbeste logic cu ea daca se ia de tine! spune-i( auzi draga daca el ma iubeste inseamna ca valorez mai mult ca tine asa ca vezi-ti de drum ) fii mai rea si arata-i cine esti nu te lasa calcata in picioare ca ai demnitate si stii cit valorezi si te poti pretui si arata lumii cine esti! Vorbeste si cu el! Posibil si el sa o calmeze daca o maninca ceva! Succes! Lupta pentru ceie ce ai nevoie!
Cred ca o sa-i creasa outele cat cele de elefant, cand va auzi ce fac fetele pentru el! De ce sa te pui intr-o situatie asa de inferioara? Stai acasa si asteapta sa te caute el, sa-ti spuna el ca te vrea pe tine si nu pe ea. Poate asa va vedea cine are clasa si cine nu.Si chiar asa: de unde stii ca te iubeste cu adevarat pe tine? Vorbiti de cateva zile, ai pretentia sa spui ca-l cunosti cu adevarat? Daca te iubeste, o va pune el pe respectiva fata la punct. Eu cred ca asta ar fi o adevarata. dovada de dragoste.
beausingurlamasamea întreabă: