| ▀♫Me AnGeL fOr EvEr♫▀ a întrebat:

am o problema...de ceva timp mi-am dat seama ca unui baiat ii place de mine.parintii nostri sunt prieteni de fam. si mereu vin la zilele noastre onomastice. si mereu vara mergem si facem gratare la ei[ei stau la casa, tot in acelasi oras cu mine(Deva)]. El sta ff aproape de unchiul meu(care are 17 ani) asa ca ne intalnim f des. el mereu se comporta foarte frumos cu mine, ma baga in seama, ma priveste insistent etc( a da si am uitat sa zic ca mereu la zilele noastre onomastice sau ale lor cand vin la noi sau mergem la ei mereu ma ia in brate si de multe ori ma enerveaza cu diferite chestii si atunci eu logic il plesnesclaughing dah niciodata nu mi-o tras si el una si nici nu o zis nimic), si nu vreau sa va intreb daca ii plk de mine ca asta stiu sg, mi'or zis multe pers si de la ziua mea sau noh. vreau sa va zic ca mie nu imi plk de el si nu simt pentru el...deci intrebarea mea e daca se va hotara sa'mi zica( ca ii plk de mine) cum sa ii zk ca mie nu imi plk de el fara sa'l fac sa sufere sau sa se simta prost:S:S

P. s:Ii plk de mine de vreun ansadsadsad

Răspuns Câştigător
| Cristina_5086 a răspuns:

Pai... eu zic sa ii zici ca tii la el ca la cel mai bun prieten si nimic mai mult. nu are rost sa il minti ca iti place de el caand nu simti nimic pentru el. spuinei ca vrei sa ramaneti prieteni in continuare si ca nu merita sa ma stricati prietenia pentru o prostie.

6 răspunsuri:
| zizibela a răspuns:

Hmmthinking nu stiu laughing da eu cred ca si tie iti cam placelaughing
apropo am si eu mule rude in devasmugsmug:devil)

| Bianca_2742 a răspuns:

Pai ii spui ca nu iti place de el si ca itit pare rau atata tot ce vrei sai spui romane nu ai ce.

Bafta!

| AnnUshcA a răspuns:

Ii spui ca ai pe altu ca sa nu-i spui ca nu-ti place de el si sa ramaneti prieteni bun poate chiar ce-i mai buni si atatatongue

| GymClass a răspuns:

Doamne cum poti sa scrii:-|...

| ▀♫Me AnGeL fOr EvEr♫▀ explică:

@zizibela nu imi plk asta e problema nu simt nimic pentru elsad poate doar o prietenie dah nimic mai multsadsad)de asta nu vreau nici sa'l fac sa sufere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand iti va spune ca vrei sa fim impreuna tu spune-i ca ai sentimente doar de prietenie pentru el si sa ramaneti prieteni sau cine stie poate iti va placea de el enjoy!