| Crestian a întrebat:

am o problema de ceva timp, mi-am inceput viața sexuală si la cerințelor mamei mele am inceput sa iau anticoncepționale, dar de un timp nu reușesc sa ajung in faza terminala si ma ustura foarte rau in jurul vaginului.Ce ar trebui sa fac? Andreea

5 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Fuga la medic! Pana atunci, incearca spalaturi locale cu ceai de galbenele sau macar de musetel! Nu neglija si nu mai amana!

| GdX a răspuns:

Du-te la ginecolog. Pot fi multe. Dar sigur ai o infectie. Ori o infectie urinara ori una vaginala. Bafta si multa sanatate.

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca pastilele anticonceptionale (AC) folosite sunt prescrise de un medic ginecolog pe baza profilului tau hormonal obtinut prin analize si pe baza unei consultatii, este improbabil ca starile de disconfort descrise sa fie provocate de AC -ul folosit. In orice caz indiferent de cauza care provoaca starea descrisa, se impune sa fii consultata ginecologic cat mai repede. Multa sanatate!

| Mayhem666 a răspuns:

Du-te la medic, el stie sigur ce e de facut.

| CuriousStuff a răspuns:

Control ginecologic, probabil o infectie urinara. Trebuia sa-ti mergi la medic. Anticonceptionalele le iei la recomandarea mamei? Fara sa fi vazut macar un medic? Vai, ce parinti sunt astia...