Nu prea are cine sa te ajute! Trebuia sa iti asumi responsabilitatea cand ai facut-o fara sa te protejezi! Acum, e posibil sa fie sarcina! Fa un test de sarcina cu prima urina (cea de dimineata) si vezi ce iese! Nu te mai baza pe treaba ca nu si-a dat drumul in tine, pentru ca el nu simte cand iese lichidul preejaculator si nici in ce cantitati, iar acel lichid contine spermatozoizi! Ai grija pe viitor, ca nu te va putea ajuta nimeni in caz de sarcina nedorita, iar la avort daca ai ajunge, va scrie pe tine "criminal:, chiar daca noi oamenii nu vom vedea si nu vom sti asta! E de ajuns sa stie Dumnezeu!
Pai e semn ca acum peste citeva zile trebuie sa-ti vina din nou Difera de la persoana la persoana numarul de zile de dinaintea CM in care te dor sinii. Luna trecuta pe mine m-au durut cu 2 spt inainte de a veni, nu te ingrijora, nu-s probleme.
E posibil sa fie o dereglare hormonala... daca ai in jur de 15-18 ani se poate intampla si nu e nimic grav. am mai patit si eu si mi-a trecut de la sine. dar daca vezi ca persista durerea mergi la medicul de familie sa iti dea trimitere la ginecolog ca se poate sa ai probleme mai grave. pe o prietena tot asa o durea un san, a lasat ca a zis ca trece, dar dupa un timp i-a iesit un nodul fff tare si dureros. a mers la ginecolog si i-a dat tratament dar s-a dovedit a fi din cauza unei dereglari hormonale si ii trecea si fara unguente si ce a mai folosit ea. vezi cum evolueaza starea ta... daca nici saptamana asta care vine nu iti trece mergi la doctor mai bine. sanatate! si sper sa nu ai nimic grav
beausingurlamasamea întreabă: