anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am o problema.Deci v-am ascultat sfatul de a incerca sa il uit pe fostul meu prieten si sa imi gasesc alt prieten. Pai. Mai demult acum vreo 2 sau 3 luni verisoara mea mi-a vorbit despre un baiat Vlad. Nustiu cum venii vorba de el dar mi-a zis ca e prieten cu iubitul ei. Si imi tot spunea ca baiatu asta Vlad e dragut. Io nu il cunosteam. Asa ca intr-o zi mi l-a aratat pe strada. Mi s-a parut ok baiatul adica da dragut dar eu eram cu fostul meu prieten. Si de atunci nimic mai mult cu aces VLAD. Dar aseara cautam pe cineva cu numele asta de VLAD pe hi5 dar nu era vorba ca il cautam pe el, cautam un fost prieten d a lui sora mea sa il arat lui mama. Dar cand am scris numele asta mi-a dat mai multe obitiuni printre care am vazut poza lui un baiat si mi s-a parut cunoscut. Am dat pe profilul lui si e din comuna cu mine. M-am uitat mai atent la poze am vazut comnetarile lui si mi-am dat seama ca era vlad prietenul iubitului lui varamea. Mama cand l-a vazut ma intrebare cine e si eu ma uitam asa atent la el si nu mai puteam sa ma opresc parca ma indragostisem da mama face la mine : helo ce faci? si i-am zis : a nimic e un baiat cred ca viitorul meu iubit laughing si mama face : ce ai esti nebuna tu laughing. Apoi uitasem de cele intamplate.Ma duc la mine in camera si ma pun sa dorm. Nu am put dormii deloc.Imi era gandul doar la pozele cu el. Ciudat pentru mine. Nu credeam ca ma mai pot sa ma indragostesc asa repede. Cand m-am trezit dimineata m-am dus la varamea si i-am zis si a inceput sa rada. A zis ca nu stie ce sa zica in privinta asta.Adica a zis ca baiatul e frumos rau dar nu stie. Apoi l-am intrebat pe iubitul ei : " bai varule imi cam place de vlad prietenul tau " si baiatu asta a zis : nu stiu ce sa zic. Adica nu sunt sigura ca ma va placea si el. El habar nu are cum ma cheama sau ca exist. Poate doar asa sa ma fi vazut odata de doua ori dar nu stie nimic despre mine. I-am luat id de la varamea, l-am bagat in lista pe la 13:00 si e ora 23:00 si el nu a intrat pe mess. Nustiu astept sa intre sa vorbim dar nu stiu ce sa ii zic. Adica nu am mai filtrat cu vreun baiat de cand am fost cu fostul prieten. Mentionez ca are si 17 ani dar varamea si iubitul ei au zis ca e genul de baiat care nu vrea o relatie serioasa si e asa jucaus. Acum nu stiu ce sa fac?

5 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

Eu as face in felul urmator...
nu m-as fi interesat de idu lui. as fi pus-o pe varamea sa organizeze o intalnire toti 4. varata cu gajiksu si tu cu baiatul acesta.
si atunci vedeai cum e daca tear placea etc. si asa incetul cu incetul o sa vezi daca are de gand ceva serios sau nu. happy
asa pe mess pnm nu prea ai ce sa ii zici.
face to face e altceva. vezi si u ce fel de persoana e etc happy

| PrecioussGirl a răspuns:

Da stiu cum e laughing si eu sunt mai timida...
insa uneori ma. gandeszk ca daca sunt timida nu castig nimic dimportiva o sa am de pierdut.
incearca sa tragi aer in piept, capul sus si o sa fie bine love struck :d

| Viviluka a răspuns:

Pai da ma stef dar fata in fata sunt timida rau sa vorbesc cu el nici buna nu cred ca as putea sa ii spun.Asa poate ne cunoastem pe mess si e buna ideea cu intalnirea in 4.

| Viviluka a răspuns:

Da pai nu pot da funda la vreun raspuns deoarece am aflat aseara ca baiatul asta are prietena si am jurat ca nu ma bag vreodata intr-o relatie asa ca l-am lasat balta.L-am cunoscut dar nu era genul meu

| cosmin_1969 a răspuns:

Pai in cazul asta nu te mai agita si nu te mai gandi la el parerea mea... lasa frumusetea deoparte si pe el totodata ca te face sa te indragostesti de el prea mult si apoi iti da jet si o sa suferi foarte mult... asta cel ptn e parerea mea:d
daca iti e de folos raspuns meu acceptal daca nuh fa cum vrei:d