Esti tu mai activ sexual, ce e rau in asta, probabil prietena nu este atat de dornica ca si tine si decat sa o inseli cu altele te masturbezi, nu vad nimic rau in asta, e perfect normal
De unde sa stim noi de ce nu poti?
Probabil esti disperat.
Probabil a devenit un obicei... In orice caz, nu-i nimic rau in a te masturba
Nu stiu cat e de sanatos, e si sperma o secretie a corpului! Mai taie din ele!
Mai bine ai pune prietena să-ți facă un manual zilnic sau oral decât așa... onanismul este o boală ai grijă.
Nu e absolut nicio problema, cat timp nu te impiedica sa intreprinzi oricare alte activitati.
Pare cam egoist amicul nostru, nu credeti? De ce sa impartaseasca, mai bine singur!
Ai 19 ani? Pai de ce inca te mai tii de masturbare? Ai o prietena. Nu ii cere sa iti faca neaparat oral. Dar daca aveti o relatie stabila si dureaza de mai mult timp (minim un an)poti sa ii pregatesti o cina romantica si apoi sa faceti dragoste. Si nu ai mai fi asa dependent
Sa te masturbezi cand esti spalat pe maini si nu v.a exista nimic, si nu poti sa te opresti din asta pentru ca fie a devenit un obicei fie esti obsedat
Mersi tuturor, insa ma intereseaza in mare parte daca voi crea o dependenta sau deja am ajuns in aceasta situatie, poate este un obicei deja si eu nu realizez