| viseaza a întrebat:

am o problema desi au fost o mie de intrebari asa. deci sa o iau de la inceput un tip x. m-a placut am fost cu el eu nu. l placeamd a tinea super mult la mine. dupa alt y a venit si mi. a zis sa fiu cu el. y fiind cel mai bun prieten a lui x. atunci m.am despariti de x pentru y si el tinea f mult la mine si cand a aflat dc m.am despratit de el l. a ranit... si acum cateva luni l. a intrebat o tipa si a azis ca el nu a tinut la nimeni cu care a fost si ca nu vr sa fie cu mine din cauza fazzei cu y. si nahh eu acum vr pentru ca. l plac nu cum arata ci pentru personalitatea lui pentru comportament etc:X[cred ca m.am indragostit]laughing da' in ultimu timp. parca parca ma placea. adica ma lua in brate imi lua apararea ma ajuta cu orice imi dadea lcururiile lui. da. nu stiu ma privea fix fix in ochi. va rog ajutati-ma imi place. mult "X"laughing

3 răspunsuri:
| RyanGeorge a răspuns:

"viseaza" "un tip x te placea dar tu nu il placeai Atunci" iar acum iti place de el dar problema e ca nenea X nu te mai place sau te place dar numai vrea sa fie cu tine pentru ca stie ce a patit cu tine randul trecut mai ales ca l-ai lasat cu ochii in soare pentru cel mai bun prieten al lui si crede'ma ca si acum tot au ramas prietenii buni si daca nu sunt se vor impaca ei, e greu sa il mai recuceresti.

| viseaza explică:

RyanGeorge buna mersi pentru raspunsul tau. nu ei acum chiar nu mai vb. stiu ca nu din cauza mea[ sau asa sper] da' nu mai sunt prieteni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca simti ceva pentru el da poti sa fii