Cred ca cel mai bine ar fi sa mai "tai" din iesirile cu prietena ta. daca spui ca face asa cand iesiti cu prietenul tau trebuie sa ai o discutie serioasa cu ea si sa ii spui ca te deranjeaza ce face. si daca esti de 9 luni si jumatate cu prietenul tau stai linistita. daca vroia sa te insele te insela de mult. am fost si eu geloasa.rau.stiu ce inseamna dar am discutat serios cu prietenul meu si mi-a spus ca nu am nici un motiv de ingrijorare.si de cele mai multe ori gelozia strica o relatie frumoasa.ca sa fi mai sigura pe tine iesi doar tu cu prietenul tau de cateva ori. imbraca-te mai sexy cateodata si sa nu faci" crize " de gelozie in fata lui pentru ca la un moment dat o sa se sature. dar cel mai bine ar fi sa vorbesti cu prietena ta si sa ii explici totul.
A nu fi gelos deloc, inseamna ca nu iubesti cu adevarat.Cind esti exagerat de gelos, poti distruge tot.Gelozia este o boala psihica, greu de controlat si aproape imposibil de vindecat.Tu recunosti singura ca nu vrei sa te schimbi, iti faci singura probleme.Neincrederea si gelozia sint calea cea mai sigura de a distruge orice relatie.Numai tu iti poti schimba comportamentul daca vrei ca relatia samearga.Numai bine.