Buna! Tie nu ti se pare nimic ciudat ca acest tip, la 33 de ani, este singur si vrea sa fie cu o tipa de 20? Acum serios. Cine stie ce fel de om este iar tu nu ai avut cum sa vezi acest lucru. Fa cum vrei, pana la urma este viata ta dar ai grija sa nu te bagi in ceva din care sa nu mai iesi.
Intrebarea asta ai pus-o si acum 2 saptamani si ti s-a raspuns deja la ea:
https://www.tpu.ro/......ni-baieti/
Am ras, el la 33 vrea o femeie de casa, gata de făcut sex, copii, mâncare și curățenie
Gândește bine ce alegi, multe ca tine pica in mirajul "iubirii "și se trezesc gravide fara un job /școala
Cască ochii, mulți bărbați sunt ca el dar au o latura urâta și ai nevoie de timp, maturitate sa o citești din prima
Care e faza cu sacrificiul asta? că nu mă prind, e vreo moda ceva?
că multe fac asta din "dragoste " apoi regreta amarnic ca sau pus pe tava fix ca fraierele
Nu în ***, nu merita sa sacrifici nimic pentru nimeni!
Cand iubesti merita sa incerci. Nu vad asa mare drama, ai 20 de ani, poti sa fii cu cine vrei, el e la 33 nu 50, nu vad de ce ar fi toata lumea impotriva, mi se pare ca exagerezi. Nu inseamma ca daca vei fii cu el te mariti peate 2 luni, iti traiesti viata cu bune si rele, peste doi ani poate vei avea alt iubit sau daca veti fii fericiti cu atat mai bine dar nu e ceva batut in cuie daca tu te cuplezi cu el in prezent ci pur simplu faci ceea ce simti. Nu va fi nici un sacrificiu, daca nu sunt alte probleme despre care nu ai spus nimeni nu va avea nimic de spus.
Lol un tip de 33 de ani care sta cu ciutani... Sper ca propozitia de mai sus spune tot ce este nevoie.