Vorbeste cu ea si explica-i lucurile astea. Spune-i ca vrei sa o ajuti si sa fi langa ea dar trebuie sa inteleaga si ea ca trebuie sa faca anumite compromisuri daca vrea sa fie bine. Daca nu functioneaza inseamna ca sa grabit un pic cu o alta relatie (adica cea cu tine) si nu era pregatita si atunci mai bine ai lua o pauza poate realizeaza atunci ca e rau cand nu mai esti langa ea si chiar avea nevoie de tine
O sa iti sugerez sa fii mai egoist, macar de acesta data.Mie unul mi se pare o relatie-pansament destul de evidenta.Nu cred ca simte nimic pentru tine ci doar te foloseste ca sa mai uite putin de fostul.Deci cel mai bine este fie sa te departezi de ea frumusel si fara prea multe discutii, fie sa nu te atasezi de ea, sa nu pui suflet in asa zisa voastra relatie.Care intre noi fie vorba, numai in capul tau cred ca este relatia asta.Ea in afara de precedenta, nu vede alta.Iti spune ca te iubeste in momentele in care simte ca are nevoie sa fie alinata de cineva, oricine nu de tine neaparat.Si iti spune ca nu simte nimic pentru tine (adevarul) in momentele de luciditate.Fii mai realist, ai grija si de tine nu numai de altii!