De ce daca tot ai vorbit cu ai tai,nu il ia taicatu de-o parte sa vorbeasca cu el,si daca nu intelege de vorba buna rezolvati pe cale lega,asa ar fi cel mai bine,+ ca nu va pati nimic il duci la politie,pentru ca nu ai probe cu care sa dovedesti ca te-a hartuit sexual,pentru ca el ti-a adresat doar niste cuvinte, nu s-a atins de tine, si nefiind ceva grav ori se alege cu o amenda mica, ori cu nimic, ca politia din romania....mori pe strada... sfatu meu e sa vorbeasca taicatu cu el, daca nu intelege sa-i traga o chelfaneala zdravana sa se sature de p^zdafunda?
Mda ai dreptate. Dar na... pe de alta parte chiar daca merita si pana la urma siguranta mea e pe primul loc nu as vrea sa-i fac probleme.Dar voi lua in considerare sfatul tau.Multumesc :*
Ma bucur, dar poti de exemplu, sa vorbeasca ai tai cu ai lui, si poate il potolesc ai lui!
Sincer nu mi-ar placea.Nu ma atrage din nici un punct de vedere baiatul respectiv.
De ce? Doar pentru ca tipul te intreba? Din pacate prostia e legala draga mea asa ca rezista cu asta.Au altii probleme mai grave decat faptul ca un obsedat vrea sa ajunga in chiloteii tai.Peace!
Mda prostia e legala. Dar daca ar durea... deja pe mine ma doare cata prostie poate sa fie intr-o singura fiinta
Sper ca nu te referi la mine ca ne suparam.
Nu. Ma refer la el stai linistita. Oricum multumesc de raspuns! :*
linarkfts întreabă: