| Miriamm a întrebat:

Am o problema destul de grava zic eu... Sambata seara am intretinut relatii sexuale cu iubitul meu, iar duminica mi-a aparut cistita. Ce sa fac? Am luat Levofloxacina antibiotic si Urinex, am fost la farmacie si mi-a dat aceste medicamente. Problema este ca eu maine plec la munte si ma intorc luni, asa ca nu pot sa fac nimic pana luni. Nu ma intrebati de ce nu am fost pana acum la medic, pentru ca am fost dar nu l-am gasit acolo. Intrebarile mele sunt urmatoarele: Aceste medicamente sunt bune pentru aceasta problema? Pot face sex in astea 3 zile la munte? Este ceva grav daca nu pot merge decat marti la medic? Va rog ajutati-ma pentru ca nu mai stiu ce sa fac.

3 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Iti pot spune doar ca nu o sa fii protejata in cazul in care iei anticonceptionale, din cauza antibioticelor.

| Lina1993 a răspuns:

Am avut si eu. De obicei nu tine decat vreo 2, 3 zile. Este important sa bei cat mai multe lichide (ceaiuri in special) ca sa elimini infectia din corp. Dar cum spunea si Andreea, daca problema persista mai mult de 5 zile, du-te repede la medic. Good luck! :*

| 22andreea22 a răspuns:

Este foarte frecvent intalnita, este o infectie a tractului urinar, nu stiu sa aiba vreo legatura cu faptul ca ai facut sex. da, medicamentele sunt pentru asta si e ok sa le iei cumi ti-au zis la farmacie. daca infectia persista mai mult de o saptamana prezinta-te la medic. poti face sex daca nu simti nici un disconfort, nu au legatura una cu alta. e foarte important sa bei luchide multe, ajuta. cam asta este, distractie placuta la munte si insanatosire rapida! :*