Alinu stiu stiu... sunt baiat, si doresc sa-ti atrag atentia in cel mai just mod posibil. Relatia voastre se afla pe very very fucked up thin ice.
Dorinta de pauza in relatie, e primul' pas spre desparire totala. El practic a fost baiat fin si ti-a spus (indirect, evident) ca vrea sa stai la distanta de el. E posibil sa'si fi pus ochii pe o fatuca noua, si are nevoie de spatiu ( ca deh, daca ai fi tu in peisaj, lui nu i-ar mai iesi lipeala ) - iti spun asta fiidca, da, am fost porc si am facut la fel cu fostele. Sincer mai bine asa decat sa-i frang inima pe moment. Of... fetele merita mult mai mult decat un baiat le poate oferi - indiferent cat de zeu ar parea el in prisma ochilor ei.
Totusi, ca sa nu te las asa cu ochii in soare... daca tu tii la el si il iubesti- actioneaza Fa primul pas. Intreaba`l de sanatate, suna-l. Dar nu-l bulversa cu " mi`e dooooor de tineeeee, iubiiiiiiii " sau " de ceeeee-mi faci astaaaaaaaaaaa iubiiiireee"
Ia-l frumos. Intreaba-l ce`a mai facut, treburi de genu. PONT: acum este momentul oportun de a-i verifica si analiza temperamantul cu care iti vorbeste, vezi daca nu vorbeste flegmatic cu tine. Ca daca vorbeste flegmatic, este clar ca nu i-o picat bine ca l-ai cautat, si este clar ca ii placea cum era la momentu acela - fara tine. DAR daca este binedispus si "jucaus" in felul lui de a vorbi - este clar ca ii este dor de tine, si atunci... "forteaza" nota arunca-i un subltil " as vrea sa fi aici langa mine ", " asa am un chef de o plimbare prin parc la bratul tau ", " mi-e dor de buzele tale dulci " saaau " tocmai ma gandeam ce fumos ne tavaleam noi la tine in pat " ... eeeh pusca'mar faraon daca erai a mea, veneam cu bicicleta pana'n scara la tine
Curaj, baby... o sa fie bine.
Hey...salut! pai uite suna-l, eu asa cred ca ar trebui sa faci, cu toate ca baiatul face primul pas, in acest moment cred ca ar trebui sa intervii tu, deci, suna-l si nu-i zi direct ce doresti sa afli de la el, ci propune-i sa iesiti mai stiu eu, la o cafea, ceva de genu, si acolo o sa vorbessti cu el, si vorbestei deschis! deci iti urez succes.si sper sa te ajute afatul meu... pup
fondytza
Fă ceea ce simţi dacă tu vrei să-l suni, sună-l. Întreabă-l doar ce face, ce a mai făcut nu-i vorbi de pauză şi vezi cum reacţionează, ce-ţi spune el. Şi vei afla cum să te porţi în continuare, dacă continuaţi pauza asta fără sens sau nu. Baftă!
Salut, nu vrau sa te discurajez... dar, eu cind i-am cerut o pauza prietenului meu de fapt nu mai aveam chef sa ies cu el, ma plictisise si nu aveam curajul sa-i spun sa ne despartim.si in acele zile cit am facut pauza preferam sa nu ma deranjeze, desi imi mai scria din cind in cind cite un mesaj la care ii raspundeam... apoi el nu a mai rezistat si ne-am despartit.
in situatia ta nu neaparat ca s-a plictisit dar poate totusi mai lasa sa fie singur vreo sap...si dupa actioneaza.inteleg ca nu ti-e usor dar cauta sa te ocupi cu ceva interesant.
Nul suma a el a fost cu idea asta sa ca nu iti fa griji lasa-l pe el sa se gindeasca la cea ce a facut ca la urma urmei daca nu ese cu prietenii lui voi formati un cuplu si prietenii lui sint si prietenii tai asa ca tebuie abii sa iesiti asa ca nu il sunaaaaaa
Salut, Baietii sunt diferiti de fete le este greu sa fie intr-o relatie mult timp, de aceea au nevoie de pauze. Cred ca tine la tine daca te-a cerut o pauza dar nu sa va despartiti. Cred ca ar trebui sai dai mai mult timp, ar fi normal sai dai macar 2 saptamini. Dar daca pe durata acestui timp nu te suna, nimic.Il suni tu si spui cit de tare il iubesti si il intrebi daca vrea sa mai continuati si atunci vei vedea.
cred ca va fi OK.
Lam sunat azi dar de pe alt numar pentru ca eu nu am credit pe telefon si mi-a raspuns destul de entuziasmat si cand si-a dat seama ca eram eu s-a schimbat la voce a devenit mai serios nu stiu, vorbea ca atunci cand ne certam si mi-a spus "bine. la strand, u cf?" si eu i-am spus "pe acasa. vroiam sa vad ce mai faci" si a spus "aha.hai ca mai vorbim" si i-am spus bine ceau si mi-a spus ceau Nu cred ca e de bine.Am facut bine ca l-am sunat sau trebuia sa mai stept? Ce as putea face in continuare sa ne impacam, cred ca daca am vorbi mai mult si i-as spune sa ne intalnim si am vorbi fata in fata poate neam impca. Ce credeti?
Daca partenerul iti cere o pauza, asta inseamna cel mai probabil ca s-a plictisit. Il enervezi, il sufoci ...nu conteaza. Cert este ca a aparut rutina. Si daca are nevoie de o pauza, ar trebui sa i-o acorzi si sa nu il suni. Daca va simti nevoia sa te caute, te va cauta.
Nu cred ca te va uita in timpul pauzei.Probabil s-a racit de tine de ceva timp, si pentru el nu mergea totul la fel de bine pe cat credeai tu. Acorda-i timpul de care are nevoie, daca simte nevoia sa fie cu tine se va intoarce. Nu are rost sa il cauti din moment ce el ti-a cerut o pauza.
Later edit ~ pentru cel de-al doilea mesaj al tau... ~
Deci, iubito, se pare ca tipu' si-o schimbat vocea cand a vazut ca esti tu. Este cat se poate de clar. Imi pare nespus de rau pentru tine. Nu vreau sa fiu eu ala care sparge baraju'.
Ti-am zis, cauta alta fata. "La strand" wow... cel mai smecher loc masculin de agatat. E posibil sa fi fost deja cu vreuna si sa nu se dea de gol normal ca a fost mai " serios".
E aiurea, Alinu stiu... pe bune. Distanteaza-te de el ca se pare ca ce o fost frumos intre voi a cam trecut. Please, sa nu te vad ca pui boticu ala frumos si sa versi vreo lacrima... E un mishel. Da-l in *** -> PE BUNE.
Las-o'n saracie... mai bine zicea ca nu mai vrea nu ca pauza si mai stiu eu ce. Dobitoc. Uite de AIA suferiti voi fetele. Ai aici un exemplu clar. Nu stiu... chiar m'o lasat praf. Imi pare nespus de rau pentru tine.
Voi fetele nu meritati asa traume sa suferiti din cauza noastra. Pe bune. Sa par oricat de gay. Asta e adevarul. Unii din noi sunt LASI, sa spuna CLAR ce vor. Si, uite ce fac ~ ai exemplu aici.
Eu iti urez bafta, in a gasi pe altcineva mai bun. Funtea sus. Fii tare iubito, si ai grija de tine si sanatatea nervilor si inimii tale.
HappynewCenusa întreabă: