| XxBlueRosexX a întrebat:

am o problema destul de serioasa, colegei mele de banca ii place de prietenul meu astazi dupa ce m-am intors acasa de la el aflasem de la o prietena buna ca are si numarul lui si cateodata ii da beepuri cu numar necunoscut chiar si astazi dupa ce a ajuns la scoala. Ea a incercat sa imi mai sufle 2 prieteni pe unul chiar la sarutat de ziua mea anul trecut si de atunci nu o mai pot vedea in fata ochilor, deci maine cand merg la scoala trebuie sa ma abtin altfel la cat sunt de nervoasa s-ar putea sa sar la ea...cum ar trebui sa actionez ce sa ii spun? Sa il lase in pace nici nu se pune problema si nici sa ii sterg nr lui pentru ca nu am acces la telefonul ei eu sunt o fire si mai geloasa dar nu stiu cum sa o fac sa nu se dea la el! Help me dau Funda(promis)winking

Răspuns Câştigător
| Allergikaa a răspuns:

Daca ai incredere in prietenul tau n-ar trebui sa fie o problema, dar daca nu ai, poti sa-i spui in fata ca te deranjeaza chestia astabig grin.
Ai putea sa incepi asa"stiu ca am gusturi bune la baieti dar te poti da la ei dupa ce termin eu!" sau ceva de genu, indicat ar fi sa o faci de fata cu un public numeros ca sa se simta si aiurea.

Pai asta e sfatul meu BAFTA! Si daca nu merge ai permisiunea sa o lasi chealalaughingrolling on the floor!

0 răspunsuri: