| kqwjy a întrebat:

Bună :*
Am o problemă destul de serioasă.
Dacă puteţi să mă ajutaţi.
Deci.
Eu iubesc un băiat
dar nu am curaj să îi spun
ce să fac ca să'i arăt?
eu am 13 ani şi el 16
suntem la şcoli diferite
dar eu mereu evit să vorbesc cu el.
ce să fac?
că nu mai ştiu.
dar eu îl iubesc enorm de mult.
dar el nu ştie înca
şi când ne'am cunoscut m'a întrebat dacă vreau să stau cu el.
dar... i'am spus nu.
pentru că nu ne cunoşteam aşa de bine.
Vă rog mult mult mult mult mult mult mult
Dacă se poate să ma ajutaţi cu un sfat.
Poate o să mă ajute.

Răspuns Câştigător
| Ea12345 a răspuns:

Sa te duci la el si sa-i zici:,, Vezi, eu te plac..." e prea greu de facu)din experientabig grin). Cel mai bine e sa-i trimiti un mesaj pe telefon, si sa-i zici ceva de genul:,, Stii, m-am mai gandit la propunerea ta, la care eu am zis nu...Nu ai vrea sa ne intalnim si sa vorbim mai mult despre asta?". E mai usor, si poate va merge!
Succes!kiss

7 răspunsuri:
| CrucifiedCountess a răspuns:

Bai ce va mai repeziti sa ziceti ca "iubiti" offfff

| beatrice2 a răspuns:

Deci, in primul rand fa-l sa inteleaga ca acu vrei sa stai cu el si vorbiti... vedeti ce aveti in comun apoi totul vine de la sine

| zuzu_4658 a răspuns:

Da ar fi bine sa vorbesti cu el si daca si el te place. combinati-va. dar sa nu-i arati ca esti indragostita de el.ca si-o ia in cap...

| nicolll a răspuns:

Cand mai intra in vb cu tine nu te mai da "in spate", aflai nr de tel sau idul de mess si ii poti spune mai simplu printr-un sms sau pe mess

| crys_4997 a răspuns:

Ar fii bine sa vorbesti cu el, ca iti place nu e nimic rau, esti o adolescenta e ceva normal ca sa-ti placa ...si e ceva normal sa vorbesti cu o gramada de baieti...ai doar 13 ani

| OkMaVrei a răspuns:

Nul evita daca il iubesti spune-i adevarul nu trai cu minciuna asta deci spune-i adevarul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu m-am aflu acum in asa situatie...sh nici eu nu stiu ce sa fac.;((((