| AlinaValentina97 a întrebat:

Am o problema. Dupa menstruatie cu 4 zile am avut contact sexual cu iubitul meu. Dupa prima partida am facut din nou neprotejat, el dandu-si drumul prima data. Nu s-a curatat si nici pipi nu a facut. Este posibil sa fiu insarcinata?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru a se putea da un raspuns cert, concret si corect trebuie prezentate urmatoarele date strict necesare; 1. ) tipul ciclului tau menstrual adica daca acesta este REGULAT sau NEREGULAT, 2.) Lungime ca numar de zile a CICLULUI (nu a menstruatiei) 3. ) data exacta in care a avut loc sexul numararea incepand cu PRIMA ZI a menstruatiei (fiindca precizarea ca sexul a avut loc in a 4-a zi DUPA menstruatie NU ARE NICIO VALOARE). Este nevoie de datele cerute pentru a se stabili momentul exact la care a fost intretinut sexul. De asemenea pentru a se sti daca se poate stabili perioada fertila a ciclului. Fiindca daca sexul a fost intretinut intr-o zi situata INAINTE de inceperea PERIOADEI FERTILE atunci posibilitatea de sarcina se poate exclude, dar daca sexul a fost intretinut INTRUNA din zilele fertile, cu cat aceasta zi este mai apropiata de ziua de ovulatie cu atat va creste si posibilitatea de a se naste o sarcina. Fiindca in mod sigur a ramas sperma in uretra, care la fel de sigur s-a scurs din penis in vagin in timpul celui de al 2-lea sex, deci totul depinde de ziua in care a avut loc contactul sexual. Sanatate!

2 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Este posibil sa nu fi ramas gravida.

| Alicezzz a răspuns:

Daca partida a fost dupa ce ti s-a terminat imediat ciclul sansele sunt mici, dar nu imposibile. Si daca se curata si daca facea el pipi tot gravida ramaneai daca erai in perioada fertila. Pe viitor nu mai face sex neprotejat daca nu iti doresti un bebe. Bafta