anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema. Eram acasa la prietenul meu si stateam impreuna cu el si cel mai bun prieten al lui, intinsi in pat si ne uitam la televizor (eu stateam la mijloc). La un moment dat, prietenul meu s-a ridicat sa se duca pana la bucatarie si cat timp el era plecat, pentru a sta mai confortabil, cel mai bun prieten al lui (care a recunoscut ca ma place si ca sa fiu si eu sincera, si eu il cam plac pe el.) si.a pus mana pe dupa gatul meu. Cand s-a intors prietenul meu, a facut o criza de gelozie. S-au certat si nu stiu cum au ajuns sa-si rupa mana unul altuia. Acum, ma pun sa aleg intre ei, ei fiind cei mai buni prieteni de cand sunt mici si ma simt foarte prost. Simt ca am stricat o prietenie. Nu sunt genul de fata care sa profite de ei sau ceva, iar ei desi sunt bogati (nu gasesc alt termen...) sunt foarte copilarosi si nu ca toti cocalarii de pe strazi (intelegeti voi aluzia. laughing ) ( ei au 15, respectiv 16 ani, iar eu am 14. ) Am nevoie de un sfat. Nu stiu cum sa-i impac si sa fim din nou cum eram inainte.

14 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ca inainte nu veti mai fi niciodata.
Asuma-ti responsabilitatea pentru ceea ce s-a intamplat,pentru ca n-ai stiut sa pastrezi distanta cu amicul prietenului tau.
Acum, daca te accepta inapoi, ramai cu prietenul tau.
Intre ei relatiile vor ramane destul timp incordate si bine ar fi sa nu te amesteci deloc.
Si sa tii minte ca o pereche e formata doar din DOUA persoane, o a treia va tulbura intotdeauna linistea si intimitatea celor doi, indiferent sub ce motiv sau forma intervine!

| indragostituspun a răspuns:

Nu va inleteg frate! Toate sunteti la fel oh go on. Si tu si acel amic al tau sunteti cu obrazu gros sunteti niste nesimtiti..sa va tradati asa " iubitu" si cel mai buun prieten.Sunteti patetici aruncativa dracu amandoi de pe un bloc, respirati aerul degeaba!

| h3r a răspuns:

Rămâneți toți 3 împreună, vă meritați.

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Nu avem cum sa te ajutam, tu stii cea ce vrei de la viata ta. Ramai cu cel pe care il iubesti. desi eu cred ca nu simti nimic pentru nici unu, e doar varsta si nevoia ta de a iesi in evidenta, cam atat

| CiocolataCalda a răspuns (pentru PreaDulcePreaFin):

Nu sunt genul caruia ii place sa iasa in evidenta... Ei chiar nu vor sa se impace si tin la amandoi la fel de mult...

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru CiocolataCalda):

Atunci lasa-i sa se bata pentru tine ca 2 idioti, si lasa-i balta pe amandoi

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Aiurea situatie. E greu dar cel mai bine ar fi daca i-ai lasa pe amandoi in pace. Poate ei se vor impaca in cele din urma si ar fi si mai bine daca nu ai fi si tu prin preajma. Suna dur dar na..esti tanara si baieti gasesti la tot pasul. Daca tii la ei cu adevarat si le doresti binele, da-te la o parte. Uneori asta e cea mai mare dovada de dragoste.
Cel putin vei fi linistita, cu constiinta impacata.

| 26Geo a răspuns:

Si cum vrei draga mea sa fiti? tu cu iubitul tau, dar sa il inseli cu prietenul lui si ei 2 prieteni? WTF? Ramai cu unul din ei, de preferat cu al 2-lea, lasa-l pe iubitul tau in pace, nu-l meriti.Bafta

| NoLoveLostNoLoveFound a răspuns:

Si imi spuneau mie uni sa nu fiu eu un magar nesimtit cu femeile care merita... felicitar ai distrus o relatie intre 2 cei mai buni prieteni. Bataie de joc.

| AnnonnyMa a răspuns:

Incearca sa te retragi o vreme, sa.si rezolve problemele ei si lasa-i pe ei sa te caute

| OchiiDinUmbra a răspuns:

Foarte ciudata situatia.adica prietenul tau va invitat pe amandoi la el.asta inseamna ca avea incredere in amandoi.defapt mie mi se pare ceva normal chestia asta(ca prietenul cel mai bun si iubita mea sa se inteleaga foarte bine si sa mai faca si glume din astea, bine..cu limita, dar nu vad problema aicea.prietenul tau trebuia sa se gandeasca ca daca amicul lui vroia sa te "fure" nu face asta la el acasa, o face cand erati numai voi 2.si ar fi trebuit sa inteleaga.adica daca ei sunt prieteni de cand erau mici si le place de aceeasi fata atunci nul poti invinui pe amicul lui ca a vrut si el sa te imbratiseze o data. poate el te iubeste si na..chiar daca e prietenul lui, tine la tine.nare ce sa fac.a fost foarte naspha situatia.
nu prea poti sa te duci sa fii cu amicul lui, ai parea ca o mare cu*va si ai strica toata prietenia dintre ei definitiv.cel putin nu poti sa faci asta ACUM.hotarastete cu cine vrei sa fii si daca vrei sa fii cu amicul lui, asteapta sa te desparti de prietenul tau, sa treaca o perioada si apoi combinate cu el.

| Melany8 a răspuns:

împacă-te cu prietenul tău și evită-l un timp pe prietenul lui cel mai bun pe urmă ei singuri vor găsi limbă comună dacă sunt prieteni adevărați

| Eduward a răspuns:

Stai impreuna cu ce-l pentru care simiti ceva, iar daca cei 2 sunt asa de buni prieteni in 1 saptamana (cel mult se vor impaca) pentru ca si eu cu cel mai bun prieten al meu am trecut printr-o asa situatie.Iar dupa 2 3 zile am inceput sa ne vorbim (deci ne-am impacat) tu ascultati inima. Bafta :X

| TraianBasescu a răspuns:

Ii tai salariu!