anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema.eram cu un baiat pe care il iubeam foarte mult doar ca el recent a plecat in franta si s-a stabilit acolo eu ma impacam oareacum cu ideea dar el nu suporta gandul ca o sa fim despartiti adica ca nu o sa ne mai vedem, ma suna ieri. il auzeam trist suparat. mi-a zis ca nu poate trai cu gandul ca nu o sa ne mai vedem si ca o sa se omoare l-am rugat, l-am implorat sa nu o faca ca nu merita dar la un moment dat s-a auzit ca si cum ar fi cazut ceva alex(el) zacea mort la pamant din ce imi zicea mama lui dea dreptul stupefiata din cauza celor intamplat l-au dus la spital si alex m-a sunat sa-mi spuna ca ma iubeste si ca i-a parut bine ca ne-am cunoscut si ca o sa ne vedem dincolo apoi mama lui mi-a zis ca a intrat in coma si dupa doua minute a murit. sunt foarte suparata din aceasta cauza il iubeam foarte mult si nu cred ca o sa ma mai pot combina cu cineva vreodata de teama sa nu il pierd si pe acela ca pe alex. ma puteti ajuta spunand cum as putea sa ma simt mai bine mentionez ca de atunci plang incontinuu va rog nu faceti misto. ofer fundita multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| saymoon a răspuns:

Doamne! Nu pot sa cred, si eu ma plangeam ca al meu pleaca tot in Franta, noroc ca e viu. Multumesc Doamne!
Povestea ta e..., am ramas fara cuvinte, sunt stupefiata complet.
Nici nu prea stiu ce sa ti zic, ar fi mai bine sa te rogi mult pentru el, ca sa i ierte Dumnezeu, greseala de a se sinucide.
Roaga te si pentru tine si roaga l pe Dumnezeu sa ti de a putere sa treci peste acest mare impas.
Multa putere iti doresc, nici nu mai stiu ce sa zic.
Pentru Alex, Dumnezeu sa l ierte.

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi pare foarte rau, insa RUGANDU-TE la Dumnezeu te va ajuta cu toate, mergi la Biserica, vorbeste neaparat cu un preot, tine post macar o saptamana si impartaseste-te pentru ca necuratul sa nu te ispiteasca sa te sinucizi, asculta-ma te rog. Multumesc si inca o data imi pare foarte rau crying