| alicool a întrebat:

am o problema.Este vorba de un baiat.De fapt de doi baiieti.
Pe unul il cheama Andrei si pe celalalt David.
Andrei este vecinul meu suntem cei mai buni prieteni, iar pana de curand nu ma prea atragea.Eu cu Andrei ne jucam mereu cand eram mici.Sa va povestesc cum m-am indragostot de el.
Acum o saptamana parintii lui au fost o noapte plecati si m-au luat si pe mine iar pe Andrei care nu a vrut sa vina l-au lasat acasa a mine. Cand ne-am intors pe la 4 dimineata Andrei inca era la mine si era treaz l-am chemat la mine in dormitor si el a inceput sa-mi povesteasca despre prietena lui si din voorba-n vorba nu stiu ce mi-a venit si am inceput sa- fac masaj iar el mi-a zis ca acest lucru ii place la mine ca stiu sa fac masaj bun iar eu i-am zis ca o pot invata si pe prietena lui.
Al doilea baiat e David e tandru destept amuzant cu el niciodata nu m-am plictisit si ne-am vazut doar o data apoi am vorbit cu el pe ess dar nu suntem impreuna. David stie ca i plac dar el mi-a zis ca ma place dar mai mult o place pe prietena mea care este si colega lui iar ea are un prieten care e coleg cu ei si mi-a mai zis si ca nu crede ca am vreo sansa cu el! Ce sa fac dau funda!

Răspuns Câştigător
| ChangeYourLife a răspuns:

Pai ar trebui sa alegi tu este decizia ta dar candeste ce este mai bine pentru tine eu las sugera pe andrei da nu uita este alegerea ta sper sa iti placa sfatul meu, o si nu astept neaparat funda

2 răspunsuri:
| Piticuuu a răspuns:

Si adica? la ce te referi cum sa te ajutam? pe care sa il alegi? dupa parerea mea. Andrei pare o partida buna:->dar e pacat sa strici o prietenie frumoasa.iar david pare mai degraba un viitor afemeiat deci nu se meritawinkingmai bine mai cauta

| TC3 a răspuns:

Andrei este solutia cea mai buna dupa parerea mea. Acum tu trebuie sa decizi. Cu David nu stiu daca o sa mearga, daca zici ca ii place mai mult de altcineva e clar. Daca o sa fii cu el cred ca toata ziua o sa fie cu ochiii dupa prietena ta. Asa ca Andrei eu zic ca e varianta cea mai buna. happy