am inceput sa rad ca proasta toata ziua nu ma puteam opri, radeam zambeam aveam fluturi in stomac! . Nu stiu daca am dat niste exempla foarte clare. Dar ce zice-ti, ma place?
P.S vb foarte mult pe facebook si mereu imi trimite
Funda! Va rog, fara raspunsuri prostesti!
Pai totul e bine.Sa mai sune, mai vorbiti..nu? Tu esti indragostita, te agiti cam tare. Va fi bine scumpo.
Draga... este super tare povestea ta! si eu as zice sa ii multumesti acelei tarfe. la noi in clasa de fiecare data cand este ziua baiatului de care imi place aduce bomboane. si eu sunt singura din clasa care ma ridic sal pup. dupa ore ma aleg cu niste OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MARI CAT TOATA PAUZA. DAR TOTUSI CRED CA NU MA PLACE. sti de ce odata a lipsit profa de romana si neam stans toti la o banca si am jucat sticluta ( un joc in care se invarte o sticla. a-4-a oara cand pica pe cineva care a mai fost adica 2 care au mai fost trebuie sa se pupe pe obraz ia a-5-a oara trebuie sa se sarute. ei bine asa a fost cand a trebuit sa ne pupam pe obraz a plecat val-vartej ca nu vrea sa ma pupe. eu am iesit din joc si am stat doar sa ma uit. VREAU SI EU ASA O VIATA!
Nu este foarte tare sa stii! eu ti-as da viata mea cu drag! urasc sa faca toti oooooooo!