Si se presupune ca pe acest site vorbim limba romana. e grav, din ce in ce mai grav! :|
In plus, ceea ce scrii nu se leaga. Du-te pe site-ul www.intrebaristupidesifarasens.ro Poate te primesc acolo cu intrebarea ta.
7h30
Ar trebui sa scrii o carte pentru copilasi.sa se intituleze cenusareasa reloaded!
esti penibila draguta!
Ce a aflat si nu-ti doresti sa afle si ceilalti?
Vorbeste codificat, caci eu asa am perceput mesajul tau...
Mama voastra sa fiti! Cine da stupid, dupa stupid pe-aici?
Si ia haideti cu inca un stupid, 2, 3, 4, 100 pana va satisfaceti neuronii!
Ce drama `
Vezi ca nu "se combina" rimele pe care vrei tu sa le faci`.
Ai depasit telenovelele acum.Cu servitoare si directoare.
Nu mah nu, nu-i telenovele e povestea unui anime Kaichou wa maid sama da aia nu era directoare era presedinta consiliului scolii... e total altceva... ce saraca esti nu ai nimic palpitant in viata si furi povesti din anime-uri draga noi nu suntem in japonia! noi nu avem regulile lor! ca esti major de la 16 ani de exemplu
Fato cei cu tine? Buna. am o problema... Eu sunt directoarea scolii (am 16 ani) si lucrez in particular ca servitoare... un baiat dragut si POPONAR a aflatcrying si trebuie sa nu zica ca e gay nacrying si acum m-am si indragostit de el dar lui i plac baieticrying help! ce sa fac? doar un vibrator am
@Myzune Gosh voiam sa zic acelasi lucru Chiar credeam ca vorbeste de acel anime/manga pana am vazut categoria
Mamma mia... ce imaginatie bogata mai au copii din ziua de azi... iauzi directoare la 16 ani
Zici ca esti directoare?! Pai fi mai explicita.In fond, ce esti si ce vrei?
Vai da ce imaginatie bogata ai... Ori am eu prb cu capul, ori intr-adevar e de neinteles ceea ce ai scris tu. Daca vrei ajutor fi mai explicita. Daca ai intr-adevar varsta de 16 ani, cred ca ar fi cazul sa te mai maturizezi.
Da. Tu chiar n`ai ce face? Adica daca aveai chef de glume puteai sa spui ca ai 20 de ani.Eu cred ca stupid da 'dna directoare'.
Du-te la Media Pro Pictures te vor ajuta ei si poate iei si drepturi de autor cu un pic de noroc
1.nu stiu dk e tocmai servitoare.
2.nu era directoarea scolii.
3.in japonia esti major la 16 ani, aici la 18
4.idem Myzune
Chestia e ca tu nici macar nu ai pus o intrebare, cineva te poate raporta si sterge contul, tu parca ai spus Romanul,, Baltagul'' si la sfarsit in loc de final ai scris,, Ce sa fac?'' adreseaza-te corect daca vrei sa te ajute cineva.