| MizukiOriginalPage a întrebat:

am o problema... Eu sunt directoarea scolii (am 16 ani) si lucrez in particular ca servitoare... un baiat dragut si popular a aflatcrying si trebuie sa nu zica nacrying si acum m-am si indragostit de elcrying help! ce sa fac?

29 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Si se presupune ca pe acest site vorbim limba romana. e grav, din ce in ce mai grav! :|

In plus, ceea ce scrii nu se leaga. Du-te pe site-ul www.intrebaristupidesifarasens.ro Poate te primesc acolo cu intrebarea ta.

7h30

| Derye a răspuns:

Esti high? Sau doar ai baut ceva?

| Hmmmm a răspuns:

Ar trebui sa scrii o carte pentru copilasi.sa se intituleze cenusareasa reloaded!
esti penibila draguta!

| Marijuana a răspuns:

Directoare la 16 ani si in paralel "servitoare"

rolling eyes prea multe telenovele strica

| 80Cris a răspuns:

Ce a aflat si nu-ti doresti sa afle si ceilalti?
Vorbeste codificat, caci eu asa am perceput mesajul tau...

| 80Cris a răspuns:

Mama voastra sa fiti! Cine da stupid, dupa stupid pe-aici?
Si ia haideti cu inca un stupid, 2, 3, 4, 100 pana va satisfaceti neuronii!

| Simona a răspuns:

Total aiurea... n-are sens

| Bia` a răspuns:

Ce drama laughing`
Vezi ca nu "se combina" rimele pe care vrei tu sa le faci`winking.
Ai depasit telenovelele acum.Cu servitoare si directoare.

| Ballet a răspuns:

Omglaughing ce imaginatie

| Ballet a răspuns:

Nu mah nu, nu-i telenovelelaughing e povestea unui animelaughing Kaichou wa maid sama da aia nu era directoare era presedinta consiliului scolii... e total altceva... ce saraca estihappy nu ai nimic palpitant in viata si furi povesti din anime-urihappy draga noi nu suntem in japonia! noi nu avem regulile lor! ca esti major de la 16 ani de exempluhappy

| Ballet a răspuns:

Telenovela* iertati-mi gresealalaughing

| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

Fato cei cu tine? Buna. am o problema... Eu sunt directoarea scolii (am 16 ani) si lucrez in particular ca servitoare... un baiat dragut si POPONAR a aflatcrying si trebuie sa nu zica ca e gay nacrying si acum m-am si indragostit de el dar lui i plac baieticrying help! ce sa fac? doar un vibrator am

| Macho a răspuns:

Esti directoarea scolii de corectie?

| 인스피릿 a răspuns:

@Myzune Gosh voiam sa zic acelasi lucru laughing Chiar credeam ca vorbeste de acel anime/manga pana am vazut categoria laughing

| mon@29 a răspuns:

Mamma mia... ce imaginatie bogata mai au copii din ziua de azi... iauzi directoare la 16 anilaughing

| Alexandru_8107 a răspuns:

Zici ca esti directoare?! Pai fi mai explicita.In fond, ce esti si ce vrei?

| sdfgsdf a răspuns:

Poate vrea sa zica "sefa clasei"? straight face

| Cori_7775 a răspuns:

Vai da ce imaginatie bogata ai... Ori am eu prb cu capul, ori intr-adevar e de neinteles ceea ce ai scris tu. Daca vrei ajutor fi mai explicita. Daca ai intr-adevar varsta de 16 ani, cred ca ar fi cazul sa te mai maturizezi.

| Bogdan_7395 a răspuns:

Vrei un final pentru o telenovela?

| Helvete a răspuns:

laughing Ma sperii. Aberezi hardcore. Grow up! Auzi, directoarelaughing. 16 ani?!

| KatVonB a răspuns:

Da. Tu chiar n`ai ce face? Adica daca aveai chef de glume puteai sa spui ca ai 20 de ani.Eu cred ca stupid da 'dna directoare'.laughing

| CPR a răspuns:

Du-te la Media Pro Pictures te vor ajuta ei si poate iei si drepturi de autor cu un pic de noroc rolling on the floor

| Paywa a răspuns:

Telenovelele dauneaza mai rau decat mi-am inchipuit.

| Riyukii a răspuns:

1.nu stiu dk e tocmai servitoare.
2.nu era directoarea scolii.
3.in japonia esti major la 16 ani, aici la 18
4.idem Myzune

| MicutulWill a răspuns:

Chestia e ca tu nici macar nu ai pus o intrebare, cineva te poate raporta si sterge contul, tu parca ai spus Romanul,, Baltagul'' si la sfarsit in loc de final ai scris,, Ce sa fac?'' adreseaza-te corect daca vrei sa te ajute cineva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor ce proasta esti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar.care tot dati stupid? stupizilor laughing

| DnBSniperZs a răspuns:

Da un mail la Acasa Tv, vei vi o proasta bogatasi celebrawinking

| Myzune a răspuns:

Te uiti prea mult la Kaichou wa maid-sama rolling on the floor)))