| Cr3tzulin4 a întrebat:

am o problema.eu sunt indragostita de un baiat cam de jumatate de an.am fost impreuna de nenumarate ori.dar.in ultimele doua zile incerce sa ma domine dintr-un anume motiv.azi dimineata m-a enervat si i-am sp sa ma uite forever. i-am spus unui pr de al lui sa ii spuna sa imi stearga nr de tel si sa ma uite.si in seara asta ne-am vazut oarecum intamplator.si dintr-un motiv banal a crezut ca am pe altu' si de asta l-am parasit.il iubesc enorm si cand am intrat pe mess l-am intrebare de ce a reactionat asa adica s-a intors si a plecat fara sa spuna nimic. dupa o lunga discutie mi-a sp ca ce ramane de facut si cum ramane cu noi.si mi-a spus sa ii trm un sms cu ce am hotarat. ce ii spun? helppp urgent! fundita si restul' voturi.:*

Răspuns Câştigător
| ASDSM a răspuns:

El te place si tu il placi, de ce sa dai cu piciorul a ceva ce merita, zic ca ar trebui sa ii mai dai o sansa si nu-i mai zi din astea uita-ma forevar ca s-ar putea chiar s-o faca si...in fine asta e parerea mea, sper ca ti-am fost de ajutor, insa cel mai bine e sa faci ce simti
mult noroc si dupa ce ia-i trimis sms-ul zi-mi si mie ce s-a intamplat-sunt curioasabig grin

2 răspunsuri:
| YuriBoyka a răspuns:

Mai bine zii ca vrei sa fii iar impreuna cu el certuri exista in fiecare cuplu...

| Cr3tzulin4 explică (pentru ASDSM):

Ne-am impacatlove strucklove strucklove struck