Sincer, D mi se pare prea mare pentru tine.Si cum ai zis si tu, el fiind mai mare ar putea sa stea cu tine doar pentru sex.
Ai putea sa ii mai dai totusi o sansa lui C, sa vezi cum se comporta.
Faci cum simnti
Bafta
D pentru ca nu mai are rost sa te incerci cu celalalt adica (C) cum aiz is nu a stiut sa pretuiasca ce iai oferit asa ca sigur esti destul de buna pentru D.Bafta iubitziiiva mult
C a avut o sansa si a ratat'o asa ca eu zic sa'l lasi.si cu d nj ce sa zic e mai mare dar nu toti vor sex si d'astea poate e unul de treaba, incearca'l pe d. da'i o sansa si vezi cum se comporta
pup, loly:X
I-am dat funits lui xonia pentru ca... mai intai am stat ca d si la 2 zile mi-a zis ca el vrea si altceva de la mine si i-am zis sa se duk la altele si el a zis ca el ca mine vrea asa ca s-a dovedit ca doar asta a vrut si m-am desp de el. in schimb c a acceptat sa stau ca el chiar daca stia ca am stat ca d si sunt tov.
mersi de rasp fetelor
va pup
Eu zic sa incerci si cu D sa vezi cum sta treaba si sa nu-ti ceara prea repede sa te culci cu el(daca iti cere prea repede inseamna ca doar asta vrea de la tine) si daca nu, mai da-i o sansa lui C