Buna!
Nu este normal ca nicio persoana sa se bage in relatia voastra, indiferent daca e mama, tata, frate sau sora.
Eu am inteles ca iubitul tau nu vrea sa supere pe nimeni, el vrea,, sa impace si capra, si varza``, insa asta duce la un conflict intre tine si fratele lui.
Nu inteleg de ce ar trebui sa va faca fratele lui program, mi se pare urat ca incearca sa va controleze vietile...si mai ales ca iubitul tau ii permite asta. Daca fratele lui l-a ajutat, asta nu inseamna ca are dreptul sa-i controleze viata. Doar si-a facut datoria de frate.
Eu te sfatuiesc sa vorbesti cu iubitul tau despre cum te face sa te simti toata aceasta chestie cu fratele lui. Intr-o relatie sunt 2 persoane, a treia nu are ce cauta. Nu-l pune sa aleaga, doar explica-i cum te face sa te simti faptul ca el nu ia nicio decizie.
In plus, ai putea vreo cateva zile sa stai deoparte, fara sa dai niciun semn, chiar daca o sa fie greu. Poate asa realizeaza ca fratele lui nu te poate inlocui si va stii sa isi imparta timpul.
Nu permite nimanui sa iti controleze relatia sau viata.
Iubitul tau ar trebui sa se gandeasca la faptul ca te-ar putea pierde din cauza fratelui sau si sa nu aiba nicio relatie de lunga durata pentru ca niciunei fete nu-i convine ceea ce face fratele lui.
Bafta!
KatiMe27 întreabă: