| Anonimus999999999 a întrebat:

am o problema foarte gravă, de 8 luni fac dragoste cu iubita mea, și pana acum nu am avut nicio problema de genul. Ne-am protejat mereu, uneori nu foloseam din prima prezervativul dar niciodată nu ejaculam înăuntru. De curând, am procedat la fel, însă cu mult mai multă grija, întotdeauna se asigura ca nu e nimic pe el, pentru ca am auzit de preejaculare, și am fost foarte atenți ca nu a ajuns nimic înăuntru. in ultima noapte in care am făcut dragoste, am simțit ceva înăuntrul ei, pe partea stânga și pe partea dreapta ca doua bucatele de carne, a fost ciudat, mi am dat seama de la început. i-a întârziat ciclu și pana in ziua de azi, aproape 2 săptămâni, ceea ce nu i s-a întâmplat niciodată. Am făcut doua teste de sarcina, ambele au ieșit pozitiv in cele din urma însă la primul a pus urina, din greseala și pe o anumită linie, pe care nu trebuia sa pună, iar la al doilea, a ieșit doar o linie la început, apoi a mai înmuiat o data in urina și a ieșit și a doua. e imposibil sa fie însărcinată, știu sigur ca nu a fost nicio problema, facem asta mereu, la început cu mai putina atenție ca acum. de doua zile ii e cam rau, ii vine sa vomite... nu știm ce sa credem, joi ne ducem la un control dar pana atunci stam ca pe ghimpi. ne gândim ca e vorba de un chist, având in vedere ca am simțit ceva înăuntrul ei care era nelalocul lui. Am vazut ca poate influența testul de sarcina și menstruația. nu știu ce sa cred, voi ce credeți?

5 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Cred că răspunsul corect îl va da medicul pe care o să-l viziteze cât mai repede.

| kandaraki a răspuns:

Asta e, vei fi tatic

| DrGoogle a răspuns:

Parerea mea e ca nimeni nu o sa iti spuna exact si iti recomand sa mergeti impreuna cat mai repede la un control ginecologic si va veti lamuri.

| Andersen2k18 a răspuns:

Aici nu poti afla raspunsul, mai bine va duceti la un ginecolog sa va spuna care e problema.

| domnuleu23 a răspuns:

Doar la inceput am purtat prezervativ, poti face sex fara prezervativ si sa stai complet linistit. Inainte de sex urinezi sa cureti canalul de orice urma de sperma daca te-ai masturbat de curand, dupa ce ejaculezi prima oara, urinezi iar sa cureti canalul, incepi iar si tot asa. Asta am facut timp de 4 ani cu aceeasi fata dar trebuie sa stii cand sa te opresti si cand sa continui, trebuie sa ai control bun asupra penisului si nu sa-ti dai drumul pe neasteptate. Urina omoara toti spermatozoizii pentru ca este acida.