| szergiu a întrebat:

am o problema foarte mare! Deci perioada ei menstruala s`a terminat Sambata, Duminica mi-am bagat`o in ea doar o singura data fara sa fi ejaculat in ea. Poate ramane insarcinata?straight face

4 răspunsuri:
| NatureSelf a răspuns:

Pai daca nu ai ejaculat in ea, cum sa ramana ma insarcinata? voi nu observati ca nu are logica intrebarile voastre? ca sa ramana insarcinata, are nevoie de spermatozoizi. Dar in schimb poti sta linistit, nu ramane insarcinata, doar daca spermatozoizi urca spre uter.

| Eternitas a răspuns:

Nu există nicio posibilitate să rămână însărcinată deoarece nu ai ejaculat în ea. Stai liniştit!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mie imi place ca cei care raspund habar nu au ce spun si mai zic ca intrebarile nu au logica.

Da e posibil, desi probabilitatea este foarte mica ea totusi exista. Daca ati auzit, exista acel lichid pre-ejaculator, un sistem natural de lubrefiere a penisului care desi nu e obligatoriu poate sa contina spermatozoizi si sa va faca o surpriza.

| HSM a răspuns:

Daca esti serios nu il mai speria pe copil ca stiu cum este sa fi in postura asta ca si eu am trecut dar stai linistit ca am trecut prin din astea si mai si ai sa vezi ca nu se va intampla nimica si is prostii ca contine nu am auzit in viata mea pe cineva sa pateasca asa ceva, asa ca stai linistit.