| Mayweather a întrebat:

am o problema foarte mare. Imi place de o fata care ma crede dragut, dar nu stiu ce sa vb cu ea pe mess, si in general, in afara de buna cf.Asa ii zic mereu pe mess si dupa ce ii zic buna, cf ma blochez. Asta imi pune bete in roate in a fii intr-o relatie cu ea, pentru ca a zis ca nu are ce sa vb cu mine...
Funda, promit

Răspuns Câştigător
| BlancaFantasma a răspuns:

Intreaba`o ce a mai facut la scoala, cum i`a mers.doamne sunt atatea. spune`i ca iti place toamna,ca iti plac frunzele care pica, spune`i ca.iti place de ea! smug intreab`o cum se descurca cu matematica si spune`i xa ai nevoie de niste meditatii ca nu pricepi nimic(fi curajos si roag`o pe ea sa iti explice la scoala intr-o pauza),invit`o la o prajitura,sau la o ciocolata calda, ca e frig afarabig grin intreab`o ce fel de baieti ii plac.care e culoarea ei preferata, etc. spune`i ca iti place cum are parul, sau ca are ochii frumosi.gandester`te si tubig grin nu mai amana momentul daca iti place de ea spune`i odata, pana nu ti`o ia altul.

2 răspunsuri:
| TilaTequila a răspuns:

Incearca sa aflii cat mai multe despre ea. De ex. spune-i sa faceti un joc din care fiecare are multe de invatat despre celaltat. tu ii pui o intrebare, ea iti pune una. si o sa vezi cum o sa curga discutia...incearca sa te legi de fiecare raspuns al ei. Prefate ca o intelegi ( chiar daca nu se intampla asta laughing ), aprobo, fa-o sa se simta frumoasa, speciala.si o sa fie perfect!

| laAAal a răspuns:

Buna! pai pe mess cred ca ar fi mai bine sa vb cu ea. daca esti genul sa te emotionezi..ai putea sa o intreci ce vrea sa ajunga in viata..care a fost cea mai lunga/scurta rel a ei..pe la ce varsta ar vrea sa isi inceapa viata sexuala(in caz ca nu si.o inceput.o)ce viata i se pare mai usoara de fata/de baiat..muzica preferata etc. daca uh iti doresti mult sa fii cu ea..incearca sa pui intrebari asemanatoare si vezi k o sa fie bine. sper ca te.am ajutat