| dumea a întrebat:

am o problema foarte mare! Pe la inceputul anului m-am indragostit de o fata... Am fost stangaci si i-am zis ca o plac dar nu fata in fata si ea mi-a zis ca nu vrea nimic in momentul respectiv pentru ca nu poate trece peste relatia cu fostul... In fine, mi-a trecut destul de greu dar mi-a trecut... Vara aceasta nu stiu cum dar m-am indragostit de cea mai buna prietena a ei si am reusit sa fiu cu ea dar nu a mers si ne-am despartit. Dupa ceva timp ea (prima) a inceput sa ma bage in seama, am inceput sa vorbim destul de mult, de multe ori deschidea subiecte de dragoste, cand imi spunea noapte buna mai strecura si un :*, sunt sigur ca a trecut peste relatia cu fostul dar imi zice ca are niste pretendenti dar zice ca-i refuza pe toti... M-a cucerit iar crying... Oare sa ii zic din nou ca o plac? Cum? Daca ar trebui sa o scot undeva si sa-i marturisesc sentimentele, cum ar trebui sa o invit? Va multumesc!

4 răspunsuri:
| JaneEyer a răspuns:

Invit-o la o cafea, petreceţi ceva timp împreună, dacă e tot okay poţi să îi spui cu ce motiv ai invitat-o afară.

| neutrino a răspuns:

Mai usurel cu sentimentele si mai repede cu o invitaie la un suc.

| dumea explică (pentru neutrino):

Cum sa-i zic?

| ȘefuLaValută a răspuns:

Spune asa: Inca mai e valabil ce ti-am spus la inceputul anului. Daca nu se prinde cu tupeu si marlanie îi spui in fata fara ocolisuri si emotii, fii a dracu omule.