Eu cred ca e o problema la mijloc. Poate si-a pierdut telefonul, poate e descarcat sau poate a avut o cearta cu parintii lui care te implica si pe tine si i-au confiscat telefonul ori s-au uitat in mesajele lui si nu vrea sa mai raspunda ca sa nu vada ai lui... Ochii nu mint, daca tu vezi ca te iubeste atunci te iubeste dar suna-l... poate iti raspunde si intreaba-l ce se intampla
Trebuie sa intelegi ca ai fost 7 luni intr-o relatie. Acum s-a sfarsit, urmeaza alta. Aceasta-i tineretea.
Pe bune? Conexiune la net? sigur nu minte? ia legatura cu prietenii lui si vezi daca vorbeste cu ei sau nu pe net... Daca minte, eu iti sugerez sa-ti iei inima in dinti, si sa-l parasesti! funda
Apreciez mutl sfaturile voastre, doar ca stiu ca nu minte. Ma inteleg foarte bine cu prietenii lui, iar faza cu conexiunea la net e adevarata. Sunt sigura ca si-a pierdut telefonul, pentru ca il cunosc. Si daca ar fi suparat pe mine, oricat de tare ar fi, tot mi-ar raspunde la mesaje.
Deci nu stiu daca o sa te ajute sfatul meu, dar eu il locul tau as proceda astfel: la-si sun sau daca zici ca nu-i merge telefonul ia-si da un mesaj in care sa-l intreb ce-i cu atitudinea asta..si ca ma face sa sufar cu asemenea comportament. daca mai continua asa va fi nevoie sa ne despartim..si atunci o sa vezi care era faza. daca te iubeste si tine la tine inseamna ca o sa-ti explice care e motivul si o sa te caute din urma.dar daca va ceda asa de usor inseamna ca nu te iubeste chiar asa cum crezi tu si ca are alta sau ceva de genu..bafta