| Roxyyyy a întrebat:

Am o problema.fostul meu prieten are 19 ani iar eu 14.Am fost impreuna aproape o luna iar apoi ne-am despartit pentru el a plecat din tara.Acum ca s-a intors mi-a spus ca ii place inca de mine si ca sunt prima fata la care tine asa de mult. dar ca nu putem sa fim impreuna pentru el e tot timpul plecat si nu prea ii ramane mult timp ca sa stea cu mine.Eu am incercat sa-l inteleg pentru ca are dreptate. dar fratele lui mi-a spus ca de fapt el nu vrea sa fie cu mine ca sa nu-mi faca rau.La ce s-a referit oare cand a spus asta? as vrea tare mult sa fim iar impreuna pentru tin foarte mult la el.va rog ajutati-ma:*

5 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Salut. Toti ne indragostim, si de cine trebuie, si de cine nu. Consider, ca este mai bine, sa-ti vezi de interesul tau personal, sa gandesti cu capul, nu cu sufletul. Nu-l cunosc pe acel baiat, nu-l judec, s-ar putea intr-adevar, sa-i placa de tine, dar nu este pentru tine. Mai ai suficient timp pentru a gasi, un baiat apropiat varstei tale, si tu sa mai te maturizezi, iar atunci vei vedea cu alti ochi, pe fiecare om in parte. Intradevar, cand ti la cineva, nu mai ti cont de nimica mai ales de varsta. Incearca sa-ti gasesti, aici un prieten. Cred ca ar fi mai bine. Numai tu poti lua o hotatare. Un singur lucru; Ai foarte mare grija, de caracterul tau, de corpul tau. Un lucru fracut odata, nu se mai schimba in veci. Consider ca esti o fata foarte draguta, ca atare tine-ti coloana vertebrala dreapta, indiferent cat vei suferi dupa cineva. Asa se spune: Nu fugi dupa un troleu sau autobuz, ca tot timpul va veni altul. Pa Era sa uit. Sa nu te superi pe mine dar aceasta este parerea mea. Pa

| Daiana_1431 a răspuns:

Bai. E o diferenta cam mare. Un baiat de 19 ani nu se joaca cu o fetita de 14 ani.

| SatanaInIzmene a răspuns:

sad ce trist. Aproape ca-mi vine sa-l strang de gat pe nenorocit pentru ceea ce ti-a facut.Cum sa plece si sa lase un copil de 14 anisori in mainile aspre ale dragostei? Cum sa revina si sa te amageasca ca tine la tine mai mult ca la mamicuta lui? Of, of. Aaa, o intrebare:ti-au dat si tie cateva firicele de par la pasarica?batting eyelashes

| Alecs_2170 a răspuns:

Pai s. a referit ca nu vrea sa suferi din cauza lui dupa ce pleaca iar...

nu stiu roxi daca el e mai tot timpul plecat nu stiu daca ar merge relatia.ma rog daca va iubiti mult nu ar fi o problema, dar cred ca mai mult ai suferi fiind de el si nu l-ai putea vedea decat foarte rarstraight face

| Roxyyyy explică:

"Specimen*furios"Asculta eu ti-am cerut un sfat deci nu trebuie sa fii mitocan.Si "da!" pentru curiozitatea tawinking