Bună.
Tu îi spui de la prima întâlnire?
Arată-i prin fapte că sunt mai sigure. Vorba multă sărăcia omului.
Pa, pa.
Buna dar lasa teama asta deoparte pentru ca nu sti ce e in capul ei poate c si ea t place incercare moarte n'are
si daca te refuza nu e prima si nici ultima fata de pe pamant mai sunt fete :*
bafta
Eu is de 1 saptamana cu o fata am avut aceeasi problema si nu ai ce face trebuie sa iti incerci norocu... la mine i-a zis un prieten hai sa-l luam afara si au venit la mine era sa ma scoata in boxeri din casa si in scara blocului i-am zis ca o plac si am intrebat-o daca vre sa fie cu mine si ziua urmatoare a acceptat
Pai trebuie sa ai mai multa incredere in tine. daca te intelegi bine cu o fata si ai vazut ca si ea filtreaza cu tine atunci nu ai de ce sa eziti sa o intrebi pentru ca sigur te va accepta. Dar asa sa se duci pur si simplu sa ii spui: te iubesc ba fata nu cred ca merge. trebuie sa inveti sa si pierzi cateodata.Bafta!
Nu cred ca e bine sa mergi direct la o fata si sa ii spui "te iubesc" fara sa fi fost cu ea inainte. Va considera ca esti imatur si ca spui cuvinte mari. Mai bine merge faza cu "Vrei sa fii prietena mea?". Oricum, nu e o problema grava, trebuie doar sa iti asumi riscul ca s-ar putea sa te refuze. Asa inveti.Trebuie sa accepti matur si un refuz. Daca ar fi o fata care cu adevarat sa merite, ai gasi o solutie, te asigur.
anonim_4396 întreabă: