Masura penisului este strict legata de mostenirea ta genetica de la tatal tau!
Din pacate, nu avem ce face, ne-am nascut cu o mostenire genetica de la parinti, semananm cu ei si avem genele lor!
Singura metoda de pe fata pamantului care poate marii un penis, desii nu se poate cu mai mult de 2-maxim 3cm, este operatia chirurgicala, care vine cu riscurile ei bineinteles.
Scuze te gresesti
marimea penisului nu se mosteneste de la tata ci de la mama din (burta) cand el de abia incepe a primi hormoni iar dupa timp creste comform varstei
Ba frate nu va inteleg, astia cu marimile lor.
Ori esti virgin, ori fanatic devotat al *** mari.
Banuiesc ca sti ca orgasmul se poate atinge si prin alte modalitati, nu doar prin ***?
Oralul de exemplu este unul foarte placut. Daca sti ca ai **** mica, sau nu te descurci, fa cu limba sau cu degetele, daca ajunge la orgasm, nu va mai conta marimea, va fi tot una.
Lol. Tu chiar crezi că dacă femeia ajunge la orgasm e satisfacută? Păi aşa mă frec singură un minut, ajung la orgasm, îmi descarc energia sexuală, şi gata. Însă masturbarea, sexul oral şi alte artificii, nu se compară în veci cu penetrarea propriu-zisă. Oricum la el 15 cm sunt absolut suficienţi, dacă are şi o grosime corespunzătoare.
Nu m-ai inteles.
Asa este cum ziceti voi. ))
Omule. Ii ok. Si eu am cam aceeasi marime. Nu e mica, poti sa zici ca e mica cam sub 12 cm. Plus ca marimea nu conteaza. Conteaza cum o folosesti. Poti sa ai ditamai scula, si sa nu sti sa o folosesti, si sa ai scula cum o ai tu, si sa ii oferi partenerei tot ce vrea ea. Daca partenera are o problema ca tii mica, desi tu stii ce faci cu eafetele, inseamna ca ii... sti tu. Stai calm omule, tu invata sa o folosesti.
Nu e mieca, e in limitele normalului, pana la urma penisul se dezvolta la baieti pana pe la 20-22 de ani, in lungime si grosime. Nu te ingrijora ca am vazut multe cazuri, nici eu nu il am lung tare, sau cine stie cum dar ma simt bine in pielea mea, ar trebui si tu sa nu bagi in seama asta ca o viata avem.
linarkfts întreabă: