Parerea mea este ca relatia nu va putea rezista pana cand vei iesi de sub tutela parintilor tai.Ti-as recomanda sa-ti asculti parintii.
Poate nu se pune problema difeentei de varsta, dar oare el e liber?
Sigur nu are sotie /copil?
In relatiile la distanta nu ai cum sa stii acest lucru
Iubirea e oarba, nu -ti dai seama de anumite lucruri
In plus parintii vor sa-ti vezi de scoala, eventual sa dai mai departe undeva.De multe ori parintii sunt mai intuitivi.
TREBUIE macar sa te asiguri ca nu are obligatii, ca fericirea ta sa fie deplina.
Vorbesti de el si de diferenta de varsta dintre voi de parca ar avea 100 de ani...
Nu e asa mare diferenta de varsta si chiar nu inteleg reticenta parintilor tai.
Pe de alta parte situatia e destul de incurcata, tu fiind inca dependenta de parintii tai. In principiu ar trebui sa iei unul din parinti, cel care e mai maleabil, cand il prinzi intr-o dispozitie buna si nu are treaba si sa-i mai explici o data frumos cum stau lucrurile si ca esti capabila sa-ti asumi si un eventual esec al relatiei, lucru pana la urma posibil, dar pana la urma si daca are 18 si daca are 40 riscul e acelasi, ba chiar maai mic. Nu sari pe el cu vorba, cauta sa intelegi ce obiectii are, ce ingrijorari are si cauta sa i le inlaturi cu calm, fara plansete, nervi sau tipete... Daca reusesti sa castigi unul dintre parinti, il vei avea si pe celalalt, daca nu de partea ta, macar neutru.
Heloo ea are 18 si parazitul ala 30, 12 ani diferenta cum sa nu fie mare? halelelelee maica sfanta miluiestene pe milostivi
Ba nu e deloc mare si ca idee, excluzand parasutele care se cupleaza cu unu care nu conteaza varsta doar pentru bani, in general fetele/femeile cu un coeficient ridicat de inteligenta fac asta, si au si motive intemeiate, nu cred ca are rost sa-ti explic de ce, atata timp cat nu te incadrezi in vreuna din cele doua categorii mentionate.
Incearca sa vb cu parintii tai. Iubirea nu are varsta.Nu mi se pare asa de mult dar parca totusi 18 ani e asa si asa.macar daca aveai 20. Bine ca important e sa va intelege-ti.Vb pe ascuns si trageti cat puteti de clipele astea frumoase ca o sa treaca te asigur si o sa iti aduci aminte alta data dar deja va fi prea tarziu.El cu familie tu cine stie pe unde.
Nu are copii, nu e și nici nu a mai fost căsătorit pana acum. Știu sigur asta. Avem prieteni comuni care mi-ar spune orice defect al lui tocmai pentru ca nu sunt de acord cu relația. Ba din contra, o prietena de familie ne-a controlat toate mesajele (ceea ce e destul de josnic) și îi știe trecutul.
Știu și ăsta, ca părinții vor sa-mi văd de școală. Și da, mereu am acordat o importanta sporită scolii. Chiar învăț la unul din cele mai bune licee din București.
Mă gândesc și la posibilitatea ca părinții mei sa se fi speriat de ceea ce am facut și pentru simplul fapt ca pana la 17 ani eu nu le-am creat niciun fel de problema, eram un înger de copil, îi ascultam cu strictețe și nu ieșeam de sub cuvântul lor.