| Raul1 a întrebat:

Buna am o problema: ieri am facu sex cu prietena mea inainte sa aiba ciclu astazi a primit ciclul dar ea s-a suparat pe mine fiindca ea crede ca eu am facut asta doar ca sa imi bat joc de ea si sa ma despart dar nu eu o iubesc mult.
dati-mi va rog niste sfaturi ce as putea sa fac! |fundita| cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| Johnny_3797 a răspuns:

Buna.Cel mai bine este sa vorbesti cu ea si sa-i spui ca tu o iubesti cu adevarat si ca daca nu ai fi tinut la ea asa cum tii ai trimeteo cit mai departe dupa prima oara.Trebuie sa inteleaga ca dupa ce barbatu a facut sex adica s-a folosit de fata el o lasa dar daca el nu doreste sa o foloseaasca el sta si o iubeste pina la sfirsitul vietii... trebuie sa aveti mai multa incredere unul in altulwinking

7 răspunsuri:
| Julia89 a răspuns:

Danamarin ai fost tare"eu sa mor daca am auzit a primit ciclu"da ce limbaj pai tu o iubesti e prima data cand ati facut-o? poate nu era pregatita si s-a supi impaco mai

| ema69 a răspuns:

Pai inainte de a o face cum gandea? Daca credea ca vrei sa iti bati joc de ea, de ce s-a mai culcat cu tine? Iar daca nu credea asta ce a facut-o sa isi schimbe parerea? Trebuie sa o faci sa inteleaga ca ti-ai dorit sa o ai pentru ca o iubesti, nu din alte motive.Comunicarea e foarte importanta.

| Nikcoletta a răspuns:

Trebuie sa pari cat mai indiferent in situatia asta, Daca stai sa te rogi de ea sa te ierte sa nu mai fie suparata, nu prea sunt sanse.
Deci tu acum trebuie sa-i explici ca nu ai facut asta sa iti bati joc de ea. Daca intelege bine, daca nu... bafta
Vezi ce faci; trebuie sa fii cat mai indiferent;

| danamarin a răspuns:

Eu sa mor daca am mai auzit de "a primit ciclul" laughing)

| Robert18 a răspuns:

Ii spui adevarul

| Raul1 explică:

Va multumesc pentru spaturi.

| Alessio_8778 a răspuns:

Las-o sa creada ce vrea, daca te milogesti de ea si ii spui cat de mult o iubesti sau alte chestii din aste chiar va crede ca ti-ai batut joc de ea si acum ai remuscari si iti ceri iertare. fii indiferent, desi ceva imi spune ca este invers si prietena ta te joaca pe degete cum vrea ea pentru ca stie ca o iubesti